Cele mai bune filme romantice disponibile pe Netflix

Iată câteva dintre cele mai bune filme romantice disponibile pe Netflix, după părerea mea:

1. To All the Boys I’ve Loved Before – o comedie romantică care urmărește viața unei adolescente timide, care își scrie toate confesiunile de dragoste în scrisori pe care nu le trimite niciodată, până când scrisorile ajung din greșeală la toți băieții despre care a scris.

Top 1 Netflix – film romantic

2. Always Be My Maybe – o comedie romantică despre doi prieteni de copilărie care se întâlnesc din nou după mulți ani și încearcă să își recâștige dragostea unul pentru celălalt.

3. Set It Up – o comedie romantică despre doi asistenți de la birouri diferite care încearcă să îi unească pe șefii lor, dar ajung să își găsească dragostea unul pentru celălalt.

4. The Kissing Booth – o comedie romantică adolescențială despre o fată care se îndrăgostește de fratele mai mare al cel mai bun prieten al ei.

5. La La Land – un musical romantic despre doi tineri artiști care își urmăresc visurile la Hollywood, interpretat de Ryan Gosling și Emma Stone.

To-All-the-Boys-I've-Loved-Before-film-romantic-netflix

Emotionant! Cum reactioneaza un copil nascut surd atunci cand aude pentru prima data! Lachlan, un copil nascut surd, aude pentru prima data la 7 saptamani. Priviti-i reactia atunci cand aude primele sunete. Inainte de a-i pune doctorul proteza, copilul plangea, dar cand a auzit primele sunete, s-a oprit din plans, a facut ochisorii mari si […]

ochi caprui personalitate

Ochii căprui cu o tentă deschisă, indică astfel o fire romantică, ce se lasă în voia sentimentelor, motiv pentru care uneori poate ajunge la puternice decepţii.

Rabla – Automobil dintr-o alta epoca in care toate piesele fac zgomot, cu exceptia radioului.. Celibatar – Barbat care poate avea mai multe femei pe genunchi, dar niciuna pe brate. Pulover – Imbracaminte pe care trebuie s-o poarte copilul atunci cand i-e frig maica-sii. Incredere – Libertate acordata unei persoane pentru a face prostii. Deziluzie […]