Termeni si conditii

Ultima actualizare: 16 septembrie 2023

Bine ai venit pe mesaje-dragoste.com! Te rugăm să citești cu atenție și să înțelegi acești Termeni și Condiții („Accept”) înainte de a utiliza site-ul nostru web și serviciile conexe („Site-ul”). Utilizarea Site-ului implică acceptarea acestor termeni și condiții. Dacă nu ești de acord cu aceștia, te rugăm să nu folosești Site-ul nostru.

1. Descrierea Site-ului

1.1. Site-ul mesaje-dragoste.com este o culegere de texte scurte și citate celebre pe diverse teme de interes, create pentru a oferi inspirație și bucurie utilizatorilor noștri. Toate citatele prezentate pe Site aparțin autorilor lor și sunt menționate cu ghilimele pentru a evidenția acest lucru.

2. Drepturile de Autor și Imaginile Site-ului

2.1. Conținutul textual prezent pe Site, inclusiv mesajele, texte scurte și citate, aparține autorilor lor și este protejat de drepturile de autor ale acestora. Acest conținut este pus la dispoziția utilizatorilor exclusiv pentru uz personal și nu poate fi reprodus sau distribuit fără permisiunea scrisă a autorilor originali.

2.2. Imaginile utilizate pe Site, precum și conținutul integral al paginii, inclusiv designul și structura, sunt proprietatea noastră și sunt protejate de drepturile de autor. Orice utilizare neautorizată a acestora este strict interzisă.

2.3. In cazul in care vreunul din articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta legii dreptului de autor, va rugam sa ne contactati pentru a putea lua masurile care se impun. In cazul in care identificati materiale pe care le considerati indecente, ilegale sau imorale, va rugam sa trimiteti un email la adresa contact[at]mesaje-dragoste.com.

3. Utilizarea Google Analytics și Google AdSense

3.1. Pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor și pentru a analiza traficul pe Site, utilizăm serviciile Google Analytics. Prin utilizarea Site-ului, ești de acord cu colectarea și prelucrarea datelor tale conform politicilor Google Analytics.

3.2. De asemenea, pentru afișarea de anunțuri relevante, folosim serviciul Google AdSense. Prin utilizarea Site-ului, ești de acord cu utilizarea cookie-urilor pentru personalizarea anunțurilor.

4. Limitarea Responsabilității

4.1. Utilizarea Site-ului este pe propriul tău risc. Mesaje-dragoste.com nu își asumă răspunderea pentru eventualele prejudicii, pierderi sau daune cauzate de utilizarea sau imposibilitatea utilizării Site-ului.

4.2. Mesaje-dragoste.com nu poate garanta că Site-ul va fi întotdeauna disponibil și fără erori, și își rezervă dreptul de a suspenda sau întrerupe serviciile în orice moment.

4.3 Toata informatia prezentata pe site-ul www.mesaje-dragoste.com este furnizata fara nici un fel de garantie, expresa sau sugerata, potrivire pentru un scop anume sau non-ilegale. Informatia prezentata poate include inacurateti de ordin tehnic sau erori de tastat. Informatiile acestui site va sunt oferite cu buna credinta, din surse apreciate ca fiind de incredere. Nu garantam ca informatiile sunt exacte, complete sau obiective, de aceea nimeni nu trebuie sa se bazeze pe ele pentru nici un scop. Mesaje-dragoste.com nu va fi responsabil in fata nici unei persoane sau companii care foloseste sau se bazeaza pe informatii sau opinii neconforme continute de acest site.

4.4 Mesaje-dragoste.com nu va fi raspunzatoar pentru orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire corecta a informatiei prezentate pe site si pentru orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel de neplaceri.

5. Schimbări și Actualizări

5.1. Acești Termeni și Condiții pot fi actualizați periodic pentru a reflecta modificări ale legii sau ale practicilor noastre. Te rugăm să verifici această pagină pentru a fi la curent cu cele mai recente modificări.

6. Contact

6.1. Pentru întrebări sau preocupări legate de acești Termeni și Condiții, te rugăm să ne contactezi la contact@mesaje-dragoste.com

Acești Termeni și Condiții reprezintă întregul acord între tine și Mesaje-dragoste.com cu privire la utilizarea Site-ului nostru și înlocuiesc toate acordurile anterioare. Prin utilizarea Site-ului, ești de acord cu acești Termeni și Condiții.

Vezi si paginile:
Protecția Datelor Personale
– Despre Cookie