Mesaje de împăcare pentru el /pentru ea

mesaje de impacare pentru el

Mesaje de impacare care iti vor face iubita sau iubitul sa te ierte. Cele mai frumoase mesaje de impacare si iertare.

mesaje de impacare

Cateva mesaje de impacare noi:

Am gresit, am fost slab, m-am lasat influentat de altii in loc sa vad dragostea din tine… iarta-ma!

Dragostea inseamna si iertare, intelegere si vointa de a reusi impreuna. Te rog sa ma ierti!

Aminteste-ti clipele de vis petrecute impreuna si nu te lasa influentat de o clipa nefericita. Avem o sansa impreuna, hai sa luptam pentru ea!

Sa gresesti e omeneste, sa ierti e dumnezeieste… Iarta-ma!

Ca orice om, sunt supus greselii, dar vreau sa ma indrept pentru tine, sa iti arat ca ma faci sa fiu mai bun. Te voi cauta intruna, deoarece te iubesc foarte mult si vreau sa iti demonstrez ca locul meu e langa tine.

Eu am gresit, Tu ai gresit… cu totii suntem oameni si gresim, dar trebuie sa si iertam totodata… am incercat sa incep o viata noua, dar nu a mers… asta-i situatia… te iubesc si tot ce imi doresc este ca totul sa fie ca inainte!

Abia acum imi dau seama ca alaturi de tine timpul se scurgea in alt ritm, mergeam cu pasi mai siguri pe drumul vietii si eram o armonie… Lasa-ma sa intru din nou in viata ta!

Hai sa lasam in urma tot ce a fost urat, sa ne redescoperim! Te rog sa ma ierti si sa imi permiti sa iti arat ca de azi inainte voi face tot ce pot pentru noi.

Stiu, am gresit… recunosc si imi pare rau. Te rog sa ma ierti… insemni totul pentru mine, si nu suport gandul ca esti trista.

Stiu ca un simplu «Imi pare rau!» nu va duce la nimic si nu va ajuta prea mult insa, uite, iti spun «Imi pare rau!» la infinit si, te rog, accepta-le si hai sa continuam lucrurile de unde au ramas, deoarece o relatie ca a noastra nu se poate destrama dintr-o simpla greseala despre care stiu ca a fost a mea. Te rog, accepta-mi scuzele pentru a fi din nou acel cuplu indiviat de toti

Chiar daca stiu ca am gresit, imi este greu sa recunosc, dar o voi face pentru ca te iubesc si vreau sa fim din nou impreuna la bine si la greu. Iarta-ma!

O viata avem si nu se merita sa o traim in certuri si dusmanie. Sa-i lasam pe ceilalti si sa ne vedem de viata noastra asa cum a fost pana acum, frumoasa si plina de iubire!

Lacrimile-mi curg pe obraz si de pe fata mi-a disparut demult zambetul fericit al iubirii noastre. De ce imi faci asta?

Iubitul meu vreau sa-ti spun ca pentru mine esti cel mai minunat om de pe pamant, dar nu mi-am dat seama de asta decat atunci cand te-am pierdut

mesaje vreau sa ne impacam iarta-ma

E atat de greu sa iubesti cu toata fiinta si atat de usor sa strici totul cu o vorba urata. Hai sa lasam in urma tot ce a fost si sa fim ca la inceput!

Nu pot sta locului, ma gandesc mereu la ce s-a intamplat. De ce? De ce? De ce noi? Eram atat de fericiti, nimic nu mai conta… Chiar nu se mai poate face nimic? Iarta-ma!

Te-ar putea interesa :

De ce a ierta este un lucru minunat? Nu este nimic mai bun decât să te regăsești pe tine însuți și să-i ierți pe ceilalți, fie că au dreptate sau nu, deoarece oamenii fac lucruri dureroase pentru că nu pot face bine în momentul acela, pentru că le este frică sau orice altceva – fiecare […]

mesaje de iertare

Te rog să îmi acorzi șansa de a mă răscumpăra. Îmi pare sincer rău pentru orice am făcut.

tu ai fost iubirea vietii eu doar un capitol

TU Ai fost iubirea vieții mele, dar eu sunt doar un capitol DIN A TA ! – Citat trist din filmul „PS. I love you”

Soapte de iubire mesaje

Fericirea exista! O gasim in dragoste…

Când te îndrăgostești de lună, nu te mai uiti la stele… Și luna mea esti tu …

Te iubesc. Te voi iubi până la sfârșitul timpurilor. Și când timpul va trece, atunci te voi fi iubit. Și nimic din acea iubire, ca nimic din ceea ce a fost, nu poate fi șters vreodată.

Nu ştiu unde duce drumul meu, dar merg mai bine când te ţin de mână.

„Te iubesc pentru că ştiu că întregul Univers s-a străduit să mă ajute să te găsesc.” Paulo Coelho despre iubire

Nu există nimic mai prețios în această lume decât sentimentul că exiști pentru cineva.