Dragoste pura

,,Ce este dragostea?”  o intrebare aparent simpla dar complicata cand trebuie sa dam raspunsul. Unii cand aud  aceasta intrebare se gandesc la un/o iubita, la un membru  al familiei sau poate la un prieten special in care poti avea incredere. Daca am intreba pe multi sa ne dea o definitie a dragostei am obtine atatea raspunsuri. Unii ar spune ca este un caracter, altii ca ar fi o atitudine, altii ca ar fi un produs al vointei sau al educatiei, iar altii un sentiment reciproc, dar dragostea nu se obtine prin educatie sau matrurizare si nici prin transmiterea genelor din parinti ci dragostea este un sentiment pur si frumos trait de fiecare persoana, dragostea mai inseamna si bunatate, mila, respect, incredere, rabdare, cand iubesti nu ranesti persoana iubita.
hmmmm dar de cele mai multe ori unele persoane nu stiu ce inseamna acest cuvant ci spun ,,te iubesc ”  fara sa simta ceva, fara sa gandeasca …
Pacat ca persoanele sincere si intelegatoare care apreciaza cuvantul Dragoste si il traiesc sunt in ziua de astazi foarte putine.

mesaje de iertare

Te rog să îmi acorzi șansa de a mă răscumpăra. Îmi pare sincer rău pentru orice am făcut.

tu ai fost iubirea vietii eu doar un capitol

TU Ai fost iubirea vieții mele, dar eu sunt doar un capitol DIN A TA ! – Citat trist din filmul „PS. I love you”

Soapte de iubire mesaje

Fericirea exista! O gasim in dragoste…

Când te îndrăgostești de lună, nu te mai uiti la stele… Și luna mea esti tu …

Te iubesc. Te voi iubi până la sfârșitul timpurilor. Și când timpul va trece, atunci te voi fi iubit. Și nimic din acea iubire, ca nimic din ceea ce a fost, nu poate fi șters vreodată.

Nu ştiu unde duce drumul meu, dar merg mai bine când te ţin de mână.

„Te iubesc pentru că ştiu că întregul Univers s-a străduit să mă ajute să te găsesc.” Paulo Coelho despre iubire

Nu există nimic mai prețios în această lume decât sentimentul că exiști pentru cineva.