Fii tu insati. fii mindra de cine esti

sentimente triste mesaje pentru ei

Niciodata nu iubi cu dor…………..fii mindra de cine esti, nu te lasa invinsa chiar si atunci cind nu mai ai puteri nici sa respiri.

Sentimentele pentru ei, nici nu conteaza in fond. Ei stiu numai sa ne raneasca,  sa-si arate orgoliul lor barbatesc si mereu vor sa para drepti, injosindu-te si amajindu-te din ochii.

Timpul vindeca ranile? …..Poate, dar urmele raman pentru vecie mai bine zis pentru istoria vietii tale intregi. Invata mereu sa mergi cu capul sus desi iti e foarte greu. Dragostea nu este altceva decit minciuna vietii care te prinde in capcana cuvintelor dulci.

Niciodata nu se stie unde si cine poate te asteapta care iti poate oferi dragoste cu adevarat, dragostea pe care ai visat-o dintotdeauna.

Incearca mereu sa fii Tu si nu incerca sa-l controlezi pe celalalt. Nu vei reusi niciodata!

citat coruptie umana suflete frumoase

„Sufletelor frumoase le este greu să creadă în rău, în ingratitudine; au nevoie de lecții grele înainte de a recunoaște amploarea corupției umane.” – Honoré de Balzac

Cuvinte despre tacere

Căutam ceva de spus, deoarece întotdeauna trebuie să folosești cuvinte pentru a impiedica tăcerea să vorbească prea tare. Citate despre tacere „Fericiți cei ce tac, căci ei se înțeleg.” – Mariano Jose de Larra „Cele mai mărețe declarații sunt adesea rostite în tăcere.” Lynn Johnston Statusuri scurte despre tacere „Atenție la tăcerea celor mulţi, uneori […]

durerile mari sunt mute

Durerile lejere se exprima, durerile mari sunt mute. – Seneca