Iubire cu gust amar

Stau in parc pe banca si ma uit la oamenii care trec… merg in nestire, lipsiti de orice dorinta, manati inainte doar de gandul imbogatirii. Candva iubeam acest parc, il consideram bucatica noastra de Rai. Acum ma plimb prin el ca printr-o parcare plina de masini de lux pe care eu nu o sa le am niciodata… masini de lux… ganduri de lux… dragostea ca un lux pe care nu mi-l permit. Imi vin in minte franturi din discutiile noastre, din planurile noastre… minciuni, minciuni de lux… Ma trezeste la realitate o maturatoare, imi cere o tigara… imi aprind si eu una si trag cu pofta un fum… ard tigara dupa tigara, ard amintirile noastre… strivesc cu manie chistocul si parca as vrea sa-l vad dezintegrandu-se, sa dispara cu totul, sa nu-l mai vad. Atat a mai ramas din NOI, un chistoc amarat sub talpa pantofului meu.

IARTĂ-MĂ a devenit o simpla vorbă

De ce în ziua de astăzi, IARTĂ-MĂ a devenit o simpla vorbă? Pentru ca suntem iresponsabili. Pentru ca nu intelegem de fapt, gravitatea greselilor noastre.

nu-cere-de-la-mine-ceea-ce-tu-esti-incapabil-sa-dai

Mesaje triste pentru persoana iubita:

Nu cere de la mine ceea ce tu ești incapabil să dăruiești

Acești oameni cred că merită totul fără a da nimic in schimb. De asemenea, văd „paiul din ochiul vecinului”, dar nu și grinda din ochiul lor.

citat angelina jolie relatii nefericite

Angelina Jolie despre relații:

„Este mai bine să nu ai pe nimeni decât să ai pe cineva care este pe jumătate acolo sau care nu își dorește să fie acolo.”