Iubirea cu aripile frante

este dureros sa vezi persoana iubita iubind pe altcineva

Cat este de dureros sa privesti persoana iubita iubind pe altcineva…

Cele mai fierbinti momente au ramas in urma si gheata rece a deznadejdii a pus stapanire pe inima mea. Daca ma iubesti, spune-mi asta, daca nu, te rog, pleaca acum.

Te-am lasat sa devii totul pentru mine si acum am ramas cu un gol imens, nu mai sunt nimic. Acum am inteles ca cel pe care-l iubesti cel mai mult este si cel care te raneste cel mai mult. Placerea sarutului tau a trecut ca un vis frumos, durerea despartirii imi macina inima ca un cosmar de care nu mai scap.

Cred ca totul se intampla cu un scop, oamenii se schimba pentru a trece mai usor peste momentele grele.

Momentele de durere si singuratate ne invata sa apreciem atunci cand in sufletul nostru nu exista decat fericirea. Crezi tot ceea ce ti se spune pentru ca in final sa ajungi sa crezi doar in tine pentru a nu mai fi ranit.

Dragostea face timpul sa treaca usor,  timpul vindeca ranile dragostei.

Ai plecat si urmele pasilor tai pe aleile parcului sunt sterse de ploaia care nu se mai opreste… ramai cu bine, cimitir al tineretii mele.

citat coruptie umana suflete frumoase

„Sufletelor frumoase le este greu să creadă în rău, în ingratitudine; au nevoie de lecții grele înainte de a recunoaște amploarea corupției umane.” – Honoré de Balzac

Cuvinte despre tacere

Căutam ceva de spus, deoarece întotdeauna trebuie să folosești cuvinte pentru a impiedica tăcerea să vorbească prea tare. Citate despre tacere „Fericiți cei ce tac, căci ei se înțeleg.” – Mariano Jose de Larra „Cele mai mărețe declarații sunt adesea rostite în tăcere.” Lynn Johnston Statusuri scurte despre tacere „Atenție la tăcerea celor mulţi, uneori […]

durerile mari sunt mute

Durerile lejere se exprima, durerile mari sunt mute. – Seneca