Nimeni

stii m.am saturat sa zica toata lumea ca vai doamne am tinut la el ca nush ce ca bla bla…Chiar daca uneori poate imi pasa de el si poate am tinut la el ca fost un an ”bg ceva in aceel an”,..nu pot sa zic ca nu au fost si clipe frumoase in acel an dar gata sa dus a trecut…a trecut aproximativ jumatate de an de cand nu mai suntem noi „acei 2 copii ce se iubeau sau nu’…gata cu iubirea…gata cu el..nu, nu il mai iubesc si de data asta sunt sincera..pt ca el a avut grija sa deaa fook la sentimentele alea putine care le aveam fatza de el…a distrus tot…in viatza mea nu a fost decat o simpla cunostintza sa dus acum nu mai e nimic…si pentru totzi nu, nu o sa ma impac cu el. Niciodata…pentru ca nu il mai vreau in viatza mea..m.am saturat de el, nu il mai suport, nu mai suport nici macar sa ii aud numele.

IARTĂ-MĂ a devenit o simpla vorbă

De ce în ziua de astăzi, IARTĂ-MĂ a devenit o simpla vorbă? Pentru ca suntem iresponsabili. Pentru ca nu intelegem de fapt, gravitatea greselilor noastre.

nu-cere-de-la-mine-ceea-ce-tu-esti-incapabil-sa-dai

Mesaje triste pentru persoana iubita:

Nu cere de la mine ceea ce tu ești incapabil să dăruiești

Acești oameni cred că merită totul fără a da nimic in schimb. De asemenea, văd „paiul din ochiul vecinului”, dar nu și grinda din ochiul lor.

citat angelina jolie relatii nefericite

Angelina Jolie despre relații:

„Este mai bine să nu ai pe nimeni decât să ai pe cineva care este pe jumătate acolo sau care nu își dorește să fie acolo.”