Noaptea si gandurile mele

Noaptea se presupune ca e un sfetnic bun. pe mine ma sfatuieste sa renunt. si zau ca as asculta-o, daca m-as putea opri o clipa sa ma gandesc si la mine, la ce vreau eu si atat. momentele de egoism sunt prea putine si chiria trebuie platita, asa ca nu mi le permit mai dese. si gabi zice ca am sa intru la facultate iar cata mai avea putin si sarea in sus cand a auzit iar eu am doar zambetul ala tamp si amar ca deh! macar asta sa pot face pentru mine. dar oare o voi face? o vizita pe site-ul cu subiecte de examen m-a facut sa cred ca nu. dar mergi mai departe, maine vine inca o zi, ai colega noua la munca si draci vechi prin ganduri si am auzit ca lamele nu se mai gasesc la fel de usor ca pe vremuri, nici macar cele ruginite, iar masinile au niste sisteme de franare de-ti vine sa. punct. sunt o doamna si doamnele nu vorbesc urat. decat in particular.
e plina lumea de cercetatori si ale lor teorii. aia care imi place mie cel mai mult e: un om hotarat sa se sinucida nu vorbeste despre asta, o face.pe bune? e, uite ca eu vorbesc! pentru ca as fi fost scutita de multe daca reuseam data trecuta. si as mai incerca, daca….eh! sunt cateva motive care nu ma lasa inca sa incerc. si cand nu vor mai fi, am sa ma stradui sa fac altele. desi sunt zile…. si, mai ales, nopti….. iar ma intorc la puncte de suspensie. inca un lucru pe care nu l-am mai facut de multa vreme. bine ca nu citeste mama tot ce-mi iese mie din creier la ore d-astea.

gandhi citate intelepte

12 citate înțelepte ale lui Gandhi: – Fii schimbarea pe care vrei să o vezi în lume. – Nimeni nu te poate răni fără permisiunea ta. – Sănătatea ta este adevărata ta bogăție. – Viața ta este mesajul tău. – Exprimați-vă prioritățile. – Măreția ta de a fi este capabilă să te reconstruiască. – O […]

citate indrazneste

Citate INDRAZNESTE in tine, indrazneste sa crezi in dragoste, in fericire. Pentru a avea succes trebuie să încerci, să îndrăznești, iar și iar.

Omar Khayyam despre fericire:

„Fiindcă nu ştii ce te aşteaptă mâine, luptă să fii fericit azi!”