Nu am timp sa-i urasc pe cei care nu ma suporta

Nu am timp sa-i urasc pe cei care nu ma suporta

Pentru ca sunt prea ocupat/a sa-i iubesc pe cei care tin la mine

Mi-au luat, mi-au cerut  iar eu le-am dat câte ceva din viața mea, din tinerețea mea, din timpul meu, din iluziile mele, din gândurile mele – dar de la ele nu m-am ales niciodată cu nimic.

Citeste tot articolul

Scopul nostru principal in viata este de a-i ajuta pe altii. Si daca nu-i putem ajuta, macar sa nu-i ranim!

Citeste tot articolul

dak t simti singura si sti c vrei,cauta-ma la nr0736919677,si vei gasi!nu vei regreta!!pwp!

Citeste tot articolul

buna doresc sa pot cunoaste o fata serioasa care sa-si doreasca o relatie sincera stabila si de lunga durata bazata pe incredere si respect.Deasemenea sunt un baiat sociabil bine crescut cu simtul umorului ff bine sezvoltat urasc fff mult minciuna si gesturile de prost gust.cu mult respect vam pupat

Citeste tot articolul

Cand intrebi pe persoana iubita ce simte pt tine si ea tace; stai linistit(a),nu te speria…ea simte prea mult pt tine dar nu vrea sa-ti arate pt k ii e prea frica sa-ti spuna,vrea sa-ti arate k e mai tare k tine;)

Citeste tot articolul

Dragi prieteni, De Sfintele Sarbatori va doresc sa aveti parte de tot ce aveti si mai vreti, de tot ce nu aveti si va doriti, de tot ce va lipseste si nu stiti! Primiti lumina in adancul sufletului si lasati ca bucuria sa iasa la suprafata! La multi ani! Christy

Citeste tot articolul

Fie ca miracolul Craciunului sa-ti umple inima de bucurie, de caldura si de iubire. Craciunul este perioada cand trebuie sa daruiesti si sa imparti toate bucuriile cu cei dragi. Uita necazurile, neimplinirile si bucura-te de ceea ce va veni. Craciun fericit tuturor!

Citeste tot articolul

„De n-am fi avut suflet, ni l-ar fi creat muzica.” „Avand din nascare un suflet obisnuit, am cerut muzicii sa-mi dea altul: asa au inceput necazuri nesperate…”

Citeste tot articolul

„Sa nu-i tulburam fantoma, sa o lasam sa treaca. Ar insemna sa-i vrem raul daca am vrea s-o tinem mai mult pe roata acestei lumi barbare” – Shakespeare

Citeste tot articolul

Unui scolar care nu s-a pregatit pentru teza la chimie Multe zile a chiulit Urmarind atent Rapidul, Si l-a ars un trei cumplit Mult mai rau decat acidul! Unui elev ceasornicar amator Ceas de marca mi-a lasat Mostenire tata Sandu mi l-a „reparat” Si-astazi m-a trezit …cocosul !

Citeste tot articolul