Restaurant Piccolo Mondo

piccolo-mondoSpatiul imens al localului aminteste de O mie si una de nopti. Detaliul care ar putea fi o aluzie la atmosfera orientala  este un platou de alama gravata pe care sunt insirate o serie de vase, tot din alama gravata, care parca ar astepta pe cineva la o cafea sau la un ceai de menta, apoi mozaicul ce pardoseste mai tot spatiul de la intrare. Sau desigur, fantana arteziana care curge in permanenta, sursurand invaluitor, intr-un bazin tot din mozaic. O coloana patrata foarte inalta sustine fantana.

In tavan, fresce foarte izbutite sugereaza un desert oriental sub un cer albastru. Totul este subliniat de ramele late din zid, din care razbate o lumina indirecta. Pe pereti alte picturi in aceleasi tonuri, dar transpuse intr-un peisagiu de ruina antica. Pe alocuri sunt sugerate franturi de ruine. Exista o magie in tot acest decor bine ticluit. Impresia completata de plantele verzi dispuse ici si colo, de iedera care atarna dintr-un balcon de la etaj, este ca te afli in aer liber sau in orice caz, intr-un spatiu oriental.

Mesele distantate intre ele, la care oamenii discuta sau petrec linistiti, sunt dreptunghiulare si acopertie de fete de masa de culoarea inului. In rest, dale mari de piatra. La unele mese, clientii fumeaza narghilele la modul cel mai natural.

Chelnerii poarta jiletca neagra, camasa alba si circula peste tot purtand farfurii incarcate cu tot felul de mancaruri.
Programul este de la 11,30 pana la ultimul client.

Str. Clucerului nr.9 (in spatele Pietii 1 Mai)

Sursa: www.piccolomondo.ro

Majoritatea reţetelor noastre sunt inspirate din milenara înţelepciune Ayurvedică a Indiei, iar reţetele Internaţionale au […]

Locatia – cu o capacitate de 100 de locuri – conceputa intr-o nota  aparte de […]

Începând cu 2007, Jadoo a adus bucureştenilor un nou prilej de a se bucura de […]