Simt o scarba

Simt o scarba si o repulsie fata de oricine. Si oricine e lumea. Scarba.Lehamite.
Lumea e imorala! LUMEA NU ARE PRINCIPII MORALE!LUMEA E O PROASTA! LUMEA E FALSA SI SPURCATA! LUMEA TREBUIE CALCATA IN PICIOARE ASA CUM SI EA E CALCA PE ORICINE!!!
LUMEA TREBUIE PUSA LA ZID SI IMPUSCATA!
Stiu. E o incalcare grava a principiilor mele. Eu nu am, aveam, prejudecatii, dar scarba persoanelor din jurul meu, ipocrizie lor si comoditatea, prostia, repet PROSTIA in exces care e proasta!!!!!!!! m-a exasperat! Am ajuns la o limita in care frate` nu se mai poate!
LUMEA NU ARE VIATA PERSONALA!
LUMEA BARFESTE PENTRU CA STIE CA NU E BUNA DE NIMIC!
LUMEA E FRAIERA!
Sunt oamenii care traiesc pentru altii, care traiesc sa ii ironizeze, sa critice, sa dea in cap celorlalti ca sa isi gaseasca un motiv al existentei. Au nevoie de cineva de care sa isi bata joc ca sa se poata simti el bine in prostia lor!
E imoral! Josnic!IMORAL SI JOSNIC!
Mie atat de S.C.A.R.B.A de voi (general) incat nici nu m-as mai obosi sa va calc in picioare daca as avea ocazie, as fi indiferenta. NU EXISTATI. POT PRIVI PRIN VOI FARA CA MACAR SA CLIPESC!
Sunteti inutili. Existenta voastra e patetica. Nu aveti nimic nici in cap nici in suflet nici in nimic. Nu credeti in nimic. Sunteti nimeni si aveti nimic.
Idealurile voastre sunt stupide si de prost gust.
Va detest.
Regret, ca lumea in care traim e ca un lagar de oameni inculti si imorali care folosesc cuvinte mari si texte lungi pentru a demonstra ca nimicul e un ceva de tot cacatul, pe care daca il pui intr- lumina buna e un cacat mai frumos!
PEOPLE = SHIT
Regret ca eu mai cred in frumusetea unui om, in frumusetea interioara, in sentimente de prietenie si in iubirea adevarata. Regret ca dau sanse si iert. Regret ca eu pun pe primul loc verticalitatea morala a unui om si apoi fizicul. Regret ca am alte criterii valorice decat altii.
De ce? Pentru ca e degeaba. Pentru ca degeaba incerci sa fii un om corect, un om care sa sustina frumosul unei fiinte prin calitatile si valorile sale, pentru ca lumea te trateaza dupa marimea de la sutien si din talie, dupa hainele de firma si ochelarii in voga, dupa masina lu` daddy si mammy si job`urile lor, dupa …nimic.

„Sufletelor frumoase le este greu să creadă în rău, în ingratitudine; au nevoie de lecții […]

Căutam ceva de spus, deoarece întotdeauna trebuie să folosești cuvinte pentru a impiedica tăcerea să […]

Durerile lejere se exprima, durerile mari sunt mute. – Seneca