Adio…

Te privesc…si nu mai stiu nimic. Uneori te doresc atat de mult, as vrea sa fii langa mine sa-mi zambesti… Uneori te urasc atat de mult. Nici eu nu mai stiu ce este in inima mea, atunci cand imi zambesti am senzatia ca este un zambet fals. Poate ca daca ai lasa inima sa decida si daca nu te-ai mai lasa influentat atat de mult.. poate ca am stii ce se intampla cu noi… exista NOI??? Poate ca este o iluzie a mea si Tu nu esti asa… nu imi doresc asta. Imi doresc sa ma intelegi, sa-mi fi alaturi, dar poate ca asa a fost sa fie… Daca in viitor ne vom mai intalni, imi doresc sa nu te fi schimbat! pentru ca eu te accept asa cum esti! Si poate ca atunci vom stii sa ne exprimam mai bine sentimentele… pana atunci… Ramai cu bine,Iubire!

De ce a ierta este un lucru minunat?

De ce a ierta este un lucru minunat? Nu este nimic mai bun decât să te regăsești pe tine însuți și să-i ierți pe ceilalți, fie că au dreptate sau nu, deoarece oamenii fac lucruri dureroase pentru că nu pot face bine în momentul acela, pentru că le este frică sau orice altceva – fiecare […]

IARTĂ-MĂ a devenit o simpla vorbă

De ce în ziua de astăzi, IARTĂ-MĂ a devenit o simpla vorbă? Pentru ca suntem iresponsabili. Pentru ca nu intelegem de fapt, gravitatea greselilor noastre.

mesaje triste de ce ma respingi

„M-am oprit lângă tine când tăcerea ta mi-a spus nu mă atinge.” Lucian Blaga