Cinci semne că i-ai stârnit interesul

Te sărută la sfârşitul primei întâlniri. Dacă vrei să-i simţi „pulsul” la sfârşitul întâlnirii, trebuie să faci prima mişcare şi să-i dai un pupic de noapte bună. După felul în care îţi răspunde, îţi vei da seama dacă va mai exista un … mâine.

Îi face plăcere să te atingă – este unul dintre cele mai grăitoare semne că te place. Dac,  la prima întâlnire, nici măcar mâinile nu vi se ating, înseamnă că nu ai impresionat-o deloc şi nu există nicio şansă să formaţi un cuplu. De aceea, trebuie să fii foarte atent la acest amănunt. Dacă te atinge „accidental” pe umăr, atunci când se distrează de vreo glumă bună, înseamnă că ai intrat în joc.

Îţi face complimente. „Ce tricou drăguţ ai ….” sau „Îţi stă bine bronzat!” sunt nişte aprecieri sincere, care ar trebui să-ţi dea de gândit. Dacă îţi face complimente înseamnă că a observat ceva nou la tine, deci te-a urmărit cu atenţie.

Demonstrează o curiozitate puerilă referitor la persoana ta. „Unde ţi-ai petrecut copilăria?”, „Ce serviciu ai?” . Dacă îţi adresează astfel de întrebări, e clar că vrea să afle cât mai multe lucruri despre tine.

Face planuri pentru o activitate în doi. Dacă îţi propune să mergeţi undeva împreună în weekend, eşti pe calea cea bună. chiar şi o zi petrecută în compania ei poate fi un început al unei relaţii.

In caz ca va vine greu sa-i spuneti prietenului vostru ca-l iubiti, alegeti dintre metodele de mai jos una care vi se potriveste. Declaratie directa. Il apucati de mana, il priviti adanc in ochi si ii spuneti doar atat: „Te iubesc!” Declaratie ingenioasa. Scrieti cu un ruj pe oglinda: „Te iubesc!” Declaratie romantica. Intr-o noapte […]

Iata cateva semne evidente care dovedesc ca relatia noastra se afla la sfarsit: – Observati ca, in ultima vreme, flirtati cu placere cu alti barbati, desi mai demult asa ceva nu se intampla, pentru ca nu doreati. – Sunteti mereu obosita, nu aveti dorinta de a face dragoste. – Dupa 5 ani de convietuire, incepeti […]

Aceasta este uimitoarea concluzie la cre au ajuns cercetatorii care au studiat efectele izolarii asupra oamenilor. Studiile efectuate au demonstrat ca oamenii au nevoie de contacte umane pentru a-si pastra sanatatea. Singuratatea este una dintre cauzele principale ale mortalitatii, alaturi de fumat, colesterolul ridicat si hipertensiunea arteriala. Singuratatea si izolarea induc stresul care provoaca, la […]