Cu ce le mint barbatii pe femei

Unii sunt de parereca, din cand in cand, minciuna este necesara. Majoritatea barbatilor recunosc insa ca mint din simplul motiv ca nu le pot spune iubitelor adevarul, care, de cele mai multe ori, se refera la lucruri „minore” din punctul lor de vedere, dar „grave” pentru ele. Iata cateva minciuni pe care barbatii le „indruga” partenerelor pentru a le „menaja”.

Nu pari grasa. Problema numarul unu a femeilor este greutatea. De aceea, ori de cate ori probeaza ceva nou, prima intrebare adresata iubitlui este inevitabil, „Par grasa?”. Poate ca, uneori, el nici macar nu observa acest aspect, insa, din „respect” pentru sentimentele ei, raspunsul va fi, de fiecare data, negativ. In caz contrar, barbatul va fi nevoit sa faca fata unui adevarat acces de furie care se va incheia cu usa trantita, din spatele careia se vor auzi hohote de plans.

Vorbim mai tarziu. Aceasta propozitie reprezinta pentru barbati „portita de iesire” dintr-o discutie pe care nu doresc sa o poarte. In cele mai multe situatii, adevarul este ca nu vor sa vorbeasca mai tarziu, ci doresc sa nu mai discute deloc. Daca acest lucru nu se intampla, macar amana pentru cateva minute o discutie nedorita, timp in care incearca sa gaseasca un motiv sa „dispara”.

Imi place cum gatesti. Chiar daca ea nu stie sa faca nici macar paine prajita fara a avea in fata cartea de bucate, el ii va aprecia fiecare „tentativa” de mancare, asteptand rabdator ziua in care ii va servi ceva care sa aiba si gust. Barbatul lauda, printre dinti, e adevarat, orice ii gateste iubita, deoarece, in caz contrar, risca sa nu mai nimic. Daca totusi simte ca nu mai suporta, cel mai elegant ar fi sa se ofere sa-i dea o mana de ajutor la pregatirea cinei.

Ador filemele de dragoste. Barbatii spun uneori minciuni doar pentru a-si economisi energia pe care ar fi consumat-o incercand sa argumenteze adevarul. Atunci cand spun iubitelor ca le plac filmele de dragoste, folosesc o astfel de minciuna „de economie”. In loc sa piarda vremea explicandu-le acestora cat de siropoase, prostesti si plictisitoare considera aceste filme, prefera sa stea pe canapea, cu ochii „lipiti” de ecranele televizorului si sa se gandeasca linistiti la ce vor povesti amicilor la urmatoarea „iesire” cu baietii.

In caz ca va vine greu sa-i spuneti prietenului vostru ca-l iubiti, alegeti dintre metodele […]

Iata cateva semne evidente care dovedesc ca relatia noastra se afla la sfarsit: – Observati […]

Aceasta este uimitoarea concluzie la cre au ajuns cercetatorii care au studiat efectele izolarii asupra […]