Cum să-i stârneşti interesul

Pentru el. După căutări îndelungate, v-aţi găsit, în sfârşit, sufletul pereche şi simţiţi că vă puteţi petrece restul vieţii alături de persoana iubită, însă nu ştiţi cum să-i atrageţi atenţia. Cum puteţi să vă faceţi iubita fericită şi să o păstraţi alături mereu? Dacă vreţi ca relaţia voastră să meargă, noi vă oferim mai jos câteva sfaturi de care ar trebui să ţineţi cont.

Fiţi ferm! Femeile se dau în vânt după bărbaţii care au încredere în sine şi care nu se tem să spună lucrurilor pe nume. Acei bărbaţi care ştiu ce vor de la viaţă. Încercaţi să vă stăpâniţi şi să vă ascundeţi momentele de şovăială şi de timiditate. Nu dau bine la imagine. Aveţi încredere în propriile forţe şi lăsaţi-o să vadă doar acele trăsăuri ale personalităţii tale care creyi că te avantajeayă în ochii iubitei.

Cultivaţi suspansul! Păstraţi legătura şi cu alte femei, fie prietene, fie colege, neapărat atrăgătoare, şi asiguraţi-vă că iubita voastră este conştientă că poate să vă piardă în orice moment. Acest lucru nu înseamnă însă că o veţi însela, ci o veţi provoca să se simtă şi mai atrasă de voi. Cu siguranţă, se va strădui mai mult, pentru a fi sigură că este singura femeie din viaţa voastră.

Fizicul contează! Să fim cinstiţi! La prima întâlnire, bărbaţii se dau peste cap pentru a impresiona. Îşi cumpără haine noi, îşi lustruiesc pantofii şi îşi spală maşina. Însă, o dată cu trecerea timpului, după ce încep să se simtă în siguranţă alături de noua cucerire, revin la vechile tricouri şi adidaşi. Este însă o greşeală capitală. Femeile sunt foarte atente la detalii, dar mai ales la felul cum vă îmbrăcaţi. Aveţi grijă de înfăţişarea voatră. Mergeţi la sală măcar o dată pe săptămână şi optaţi pentru parfurmul ce se potriveşte cu personalitatea voastră.

Păstraţi-vă obiceiurile! Nu abandonaţi toate activităţile pe care obişnuiaţi să le faceţi înainte să vă cunoaşteţi iubita. Este important să mai ieşiţi din când în când la un meci de fotbal sau la o cursă de maşini pentru a vă păstra relaţia echilibrată. Mai mult, persoana iubită va considera că sunteţi o fire independentă, interesantă şi un bărbat atrăgător. Nu este bine să renunţaţi la micile plăceri ale vieţii şi să vă abandonaţi pasiunile sperând că numai astfel veţi face relaţia să meargă.

Fiţi seducător! Creaţi o atmosferă plăcută şi relaxantă pentru ca amândoi să vă simţiţi bine. Apelaţi la imaginaţie şi la farmecul personal. Nu uitaţi să păstraţi acea doză de mister care constituie esenţa atracţiei. De obicei, un bărbat, după ce a reuşit să cucerească inima unei femei, uită să mai fie şi romantic. Dacă vreţi să vă impresionaţi uibita, făceţi-i o invitaţie la cină când se aşteaptă mai puţin sau cumpăraţi bilete la filmul pe care ştiţi că vrea să-l vadă. Va aprecia, cu siguranţă, gestul vostru.

Acordaţi-i indepedenţă! Nu+i îngrădiţi librtatea. Unii bărbaţi sunt atât de speriaţi că şi-ar putea pierde persoana iubită, încât devin posesivi şi încearcă să o ţină sub control. Nu-i impunţi nimic! Lăsaţi-o pe ea să-şi stabilească propriile reguli şi limite. În caz contrar, aceasta se va simţi constrânsă şi exista mari şanse ca atracţia dintre voi să dispară.

In caz ca va vine greu sa-i spuneti prietenului vostru ca-l iubiti, alegeti dintre metodele de mai jos una care vi se potriveste. Declaratie directa. Il apucati de mana, il priviti adanc in ochi si ii spuneti doar atat: „Te iubesc!” Declaratie ingenioasa. Scrieti cu un ruj pe oglinda: „Te iubesc!” Declaratie romantica. Intr-o noapte […]

Iata cateva semne evidente care dovedesc ca relatia noastra se afla la sfarsit: – Observati ca, in ultima vreme, flirtati cu placere cu alti barbati, desi mai demult asa ceva nu se intampla, pentru ca nu doreati. – Sunteti mereu obosita, nu aveti dorinta de a face dragoste. – Dupa 5 ani de convietuire, incepeti […]

Aceasta este uimitoarea concluzie la cre au ajuns cercetatorii care au studiat efectele izolarii asupra oamenilor. Studiile efectuate au demonstrat ca oamenii au nevoie de contacte umane pentru a-si pastra sanatatea. Singuratatea este una dintre cauzele principale ale mortalitatii, alaturi de fumat, colesterolul ridicat si hipertensiunea arteriala. Singuratatea si izolarea induc stresul care provoaca, la […]