Doare

Doare… doare al naibii de tare! atunci cand adorm cu gandul la tine si te visez…e la fel in fiecare noapte,dar cred ca asta ma face sa ma simt mai bine…desi nu vreau! nu vreau sa te plac…dar sa te mai si iubesc! exista atatea motive pt care nu ar trebui sa o fac si totusi… Este atat de usor sa zic ca te voi uita… dar atunci cand te vad… doamne, cand iti vad ochii albastri cum se uita la mine de parca mi-ar zambi, cand razi, cand ne tachinam… dar suntem doar prieteni! asa vreau sa ramana… nu vreau sa stric prietenia asta. Stiu ca o sa te uit, pentru ca la anul nu o sa ne mai vedem asa des… sper ca asta este bine… Este tarziu, ma voi baga in pat…cu tine in gand! si desigur ca te voi visa, asa este in fiecare noapte… Noapte buna!

De ce a ierta este un lucru minunat?

De ce a ierta este un lucru minunat? Nu este nimic mai bun decât să te regăsești pe tine însuți și să-i ierți pe ceilalți, fie că au dreptate sau nu, deoarece oamenii fac lucruri dureroase pentru că nu pot face bine în momentul acela, pentru că le este frică sau orice altceva – fiecare […]

IARTĂ-MĂ a devenit o simpla vorbă

De ce în ziua de astăzi, IARTĂ-MĂ a devenit o simpla vorbă? Pentru ca suntem iresponsabili. Pentru ca nu intelegem de fapt, gravitatea greselilor noastre.

mesaje triste de ce ma respingi

„M-am oprit lângă tine când tăcerea ta mi-a spus nu mă atinge.” Lucian Blaga