Dragoste Oarba

Am cunoscut un barbat care era cu 8 ani mai mare ca mn si totul era bn si ok intre noi .Chiar dak el avea prietena si eu la randul meu prieten.cu alte cuvinte noi ne intalneam in secret.nimeni nu stia.pe zi ce trecea ma indragosteam tot mai mult de el. si asta stiam k nu e bn.dar cum e dragostea!la un moment dat am vrut sa renunt la el sa nu ma mai vad stiam ca pana la urma se va afla ..si totusi nush ce sa fac .sa renunt la el…desi il iubesc din tot sufletul…viata fara el nu ar exista .ma simt aiurea dak nu-l vad o zi .parca nu ar exista viata fpe pamant fara el …il ubesc .il voi iubi dar stiu ca nu e bn ..si totusi cum e dragostea asta oarba …el doar vroia sa facem sex.stiam lucrul acesta dar totusi iar eu nu aveam ink de gand sa-mi incep viata sexuala si am decis sa ma despart de el….apoi au venit regrete ..am plans dupa el enorm de mult ..dar viatza merge mai departe cu bune si rele..

De ce a ierta este un lucru minunat?

De ce a ierta este un lucru minunat? Nu este nimic mai bun decât să te regăsești pe tine însuți și să-i ierți pe ceilalți, fie că au dreptate sau nu, deoarece oamenii fac lucruri dureroase pentru că nu pot face bine în momentul acela, pentru că le este frică sau orice altceva – fiecare […]

IARTĂ-MĂ a devenit o simpla vorbă

De ce în ziua de astăzi, IARTĂ-MĂ a devenit o simpla vorbă? Pentru ca suntem iresponsabili. Pentru ca nu intelegem de fapt, gravitatea greselilor noastre.

mesaje triste de ce ma respingi

„M-am oprit lângă tine când tăcerea ta mi-a spus nu mă atinge.” Lucian Blaga