Eu sunt aici si te astept

M-am uitat din nou prin poze, am ascultat toate melodiile de la tine, am cautat poezia pe care ai scris-o…acum mult timp in urma…am citit toata archiva…
Prima mea iubire. Cuvintele acestea imi vor veni de acum in minte atunci cand ma voi gandi la tine. Pentru ca tu esti primul fior de dragostea pe care l-am simtit pana in maduva oaselor, fior pe care il resimt si acum, cand tu iti construiesti fericirea fara ca macar sa te gandesti putin la  mine, cand nimic de-al tau numai e legat de mine. Si gresesc cand spun asta, pentru ca tu ai sufletul meu. Ti l-am dat fara sa te stradui prea mult, ti-am daruit toate simtamintele mele , bune sau rele, caci toate se legau de tine, toate incepeau si se sfarseau cu tine. Bunatatea din mine exista acolo, doar pentru simplu fapt ca te credeam pe tine bunatatea in persoana.Te-am preaslavit ca pe Dumnezeul meu si te-am ridicat in slavi, crezand cu toata puterea ca tu vei fi acolo, ACOLO, intotdeauna. Si binenteles, iubiera mea, presupusa mea iubire puternica, s-a ivit abia atunci cand m-a cuprins frigul, iar podul palmei mele nu mai era umplut de degetele tale. Cand te-am indeparat cu rautatea si greselile mele, nenumaratele mele greseli …
Plang… si nu are rost. Nu se mai poate face nimic..da, stiu, sunt constienta, dar sufletul meu inca se roaga sa te intorci, nu stiu cui, dar implora si se zbate…ii lipseste caldura si iubirea ta…
Nimeni, iti jur, nimeni nu-mi va lua amintirile cu tine. Sunt sfinte si de ele nu se vor atinge nimeni niciodata, sunt eterne in simtirea mea.
Mi-am dat seama ca pana acum, toti fraierii pe care ii placeam atat de mult incat aveam impresia ca sunt indragostita au fost doar o pierdere de timp. Si ca dragostea adevarata..am simtit-o abia acum, crunt si neiertator.
Plecarea ta a naruit totul…
P.S.Zambesc.
Si stii de ce? Pentru te voi …atata timp cat ploaia va zdrobi praful pe care l-ai lasat in urma…iar zambetul tau…nu mi-l va smulge nimeni, niciodata.

„Te iubesc, te vreau, mi-e foame de tine, vino repede, vino si pune un pic de albastru pe cerul meu gri.” Jacques Salomé

Vezi mai multe citate din Jacques Salomé:

Eram atât de diferiți, dar ne completam atât de bine.

O singură persoană vă lipsește și totul este lipsit de sens.

În fiecare zi te aștept să vii, tresar la fiecare zgomot crezând că ești tu și totul devine o dezamăgire totală realizând că de fapt totul este doar în imaginația mea și în dorința de a te vrea lângă mine.

Totul e pustiu în jurul meu, dar culmea este că te văd peste tot și te iubesc atât de mult încât simt că în urma mea las dâră de iubire. Numai ca tu nu ești aici să o aduni.

Aş vrea să văd în viitor, dar n-are rost… Ştiu că nu o să mai fie ce a fost!

Vezi mai multe:
Mesaje de despartire dureroase

Sper că atunci când aproape că m-ai uitat, să te întrebe cineva ce mai fac.

Vezi mai multe
mesaje de despartire
Ultimul ramas bun …
Din trecut nu se trăieşte …
Există o singură măsură a iubirii
Mesaje de incurajare

De ce spun ca te urasc, cand de fapt te iubesc inexplicabil de mult… De ce ma mint diminetile si imi spun ca nu te mai vreau, ca nu te-as ierta daca azi, daca mi-ai cere sa fim din nou impreuna, as zice da fara sa ezit?

1. The Notebook: Sunt ceea ce sunt datorita tie. Tu esti fiecare motiv, fiecare speranta si fiecare vis pe care l-am avut vreodata si nu conteaza ce se va intampla cu noi in viitor. Fiecare zi pe care o petrecem impreuna este cea mai frumoasa zi din viata mea. Voi fi mereu a ta.

2. The Cutting Edge: Nu spune ca…

Mi-e dor de tine iubire sfanta
As face totul sa-ti fie bine
Mi-e dor de tine ca de-o minune
In orice clipa mi-e dor de tine.

Am pierdut o lacrima si dupa ea s-a pierdut un ocean. Am pierdut un vis […]