Restaurant Gallo Nero

gallo_neroArta culinara este un domeniu al esentelor fine si al gusturilor rafinate, iar printre cele mai apreciate bucatarii in intreaga lume este cea italieneasca. Ea s-a distantat fata de alte bucatarii nationale prin universalitatea placerii oferite de mancarurile sale si prin savoarea pasionanta a senzatiilor care ne incearca atunci cand o gustam.

Astfel pentru a reusi sa importi cu adevarat gustul si mancarurile italienesti iti trebuie pe langa ani buni de experienta in gastronomie si multa pasiune pentru ceea ce faci. La Gallo Nero bucatarii nostri au reusit acest lucru datorita devotamentului lor fata de aceasta indeletnicire si a pasiunii pe care noi colectivul restaurantului o punem in recreerea atmosferei dealurilor Toscanei sau ale aromelor Siciliei.

Pentru cei care au vizitat Italia, intrarea in restaurantul nostru se va putea confunda cu o nostalgie placuta a calatoriilor facute prin tara care a dat planetei specialitati cum ar fi: pizza, spaghetti sau prosciutto, pentru a enumera doar cateva din mancarurile care fac inconjurul lumii de ceva timp.

Multe restaurante din intreaga lume au incercat sa adopte bucataria italieneasca si sa o serveasca cum stiau ei mai bine, insa un singur detaliu era necesar pentru a strica toata experienta culinara a gurmandului ce se aseza la masa lor. Noi ne-am ferit sa umblam cu jumatati de masura si am incercat sa importam cat mai exact metodele de lucru si gatit specific italienesti, ceea ce ne-a si reusit gratie timpului indelungat in care am studiat atent fiecare detaliu al preparatelor pe care le servim clientilor nostri.

La Gallo Nero va veti bucura nu numai de mancarea delicioasa pe care v-o servim ci si de personalul care va sta la dispozitie mereu si de imbratisarea unei atmosfere calde, placute si intime, ideala pentru multe ocazii si multe reintoarceri la acest restaurant bucurestean cu inima italiana.

Adresa: Bd Decebal, nr12, Sector 3, Bucuresti

Telefon/Fax: 021.326.81.28

Mobil: 0726.544.889

sursa: www.gallonero.ro

Majoritatea reţetelor noastre sunt inspirate din milenara înţelepciune Ayurvedică a Indiei, iar reţetele Internaţionale au fost adaptate şi verificate pentru ca ingredientele sa fie 100% corect compatibile. Madonna, Prinţul Charles şi Sting sunt doar câteva celebrităţi care ştiu să aprecieze principiile bucătăriei Ayurvedice, ce ne învaţă cum cele şase gusturi pot deveni notele delicate ale […]

Locatia – cu o capacitate de 100 de locuri – conceputa intr-o nota  aparte de confort va invita sa savurati preparate de casa, retete traditionale romanesti, preparate fara colesterol, produse vegetariene, specialitati de cofetarie si patiserie, in fiecare zi de luni pana vineri cu un pret fara egal. Savurati oferta noastra “a la Carte “ […]

Începând cu 2007, Jadoo a adus bucureştenilor un nou prilej de a se bucura de gusturile rafinate ale bucãtãriei mediteraneene şi internaţionale. Jadoo expune vitalitate, energie şi căldura ce va redefini conceptul de restaurant. Ambianţa seninã şi calmã din zona Arcul de Triumf oferã restaurantului Jadoo o locaţie idealã pentru mese de afaceri, o petrecere […]