Liniste…

o alta zi a luat sfarsit…o alta zi in care telefonul nu a zis „hey, you got 1 message”…pe unde umblii? de ce taci? de ce asa brusc?
urasc faptul ca m-am obisnuit cu prezenta ta, cu modul in care ma faceai sa ma simt, atat de speciala, atat de fericita….
e o mare prostie sa ma gandesc la tine avand in vedere ca nu ai fost o realitate palpabila…..totusi, cunostinte de pe net? come on, baby…dar modul in care-mi vorbeai, modul in care-mi spuneai cate-n luna si in stele, treptat, treptat m-au facut sa nu-mi fii chiar indiferent…chiar deloc…e aiurea…
sa mai astept? sa nu mai astept? de fapt, ce sa astept? sa-mi zici ….ce?
cand ti-am zis „eh, o sa uiti repede de mine” mi-ai taiat-o u am cum sa uit de tine, bby…esti mult prea diferita fata de cele pe care le cunosc….aberezi de la oboseala” (ce oboseala bby? era doar 2:30 am:))  )
what about now? acum ce faci? nu ai uitat de mine?
ia zi-o pe aia iar…”doar ptr ca nu-ti scriu toata ziua nu inseamna ca nu ma gandesc la tine,scumpo”…
ce sa-mi scrii toata ziua,bby? ce toata ziua? se face o saptamanaa :))
nu mai astept…prefer sa te uit decat sa o tin tot intr-un chin…
ghinionul meu….m-am indragostit de tine…

De ce a ierta este un lucru minunat?

De ce a ierta este un lucru minunat? Nu este nimic mai bun decât să te regăsești pe tine însuți și să-i ierți pe ceilalți, fie că au dreptate sau nu, deoarece oamenii fac lucruri dureroase pentru că nu pot face bine în momentul acela, pentru că le este frică sau orice altceva – fiecare […]

IARTĂ-MĂ a devenit o simpla vorbă

De ce în ziua de astăzi, IARTĂ-MĂ a devenit o simpla vorbă? Pentru ca suntem iresponsabili. Pentru ca nu intelegem de fapt, gravitatea greselilor noastre.

mesaje triste de ce ma respingi

„M-am oprit lângă tine când tăcerea ta mi-a spus nu mă atinge.” Lucian Blaga