Locuri romantice

idei_romanticeSunteti impreuna, totul merge bine dar in toate exista loc de mai mult. Un loc romantic in care sa va purtati pasii tinandu-va de mana poate fi scanteia care sa reaprinda, mereu si mereu, focul iubirii.

Haideti sa gasim impreuna cele mai romantice locuri in care „te iubesc” parca se umple de si mai multa vraja. Incepem noi, cu cateva idei si va asteptam si pe voi sa le completati.

Plimbare pe plaja
O plimbare pe plaja este intotdeauna romantica, mai ales daca va indepartati un pic de agitatia din jurul vostru. Spune-i ca vrei sa cauti niste scoici din care sa iti faci un colier, ca amintire. Este un motiv foarte bun pentru a va purta pasii pe plaja pustie.

Plimbare cu barca pe lac
Este o modalitate foarte placuta de a ramane doar voi doi si dragostea voastra. Acum se gasesc pe orice lac mai mare barcute de inchiriat. Ascunde si un buchetel de flori pe care sa-l daruiesti fiintei iubite in timp ce va plimbati si amintirile vor fi de vis.

Locul in care v-ati cunoscut
Cand v-ati uitat prima data unul in ochii celuilalt si unde? Prima intalnire este intotdeauna cea mai frumoasa. Retraiti acele momente acum, cand dragostea voastra a crescut si a inflorit.