Mesaje de Anul Nou amuzante

Mesaje amuzante de ANUL NOU:

Nr. 1 – Mesaje haioase Fără fiţe, fără poante, la mulţi ani cu sănătate! Criza vine, criza trece, noi mereu vom petrece!”

Nr. 2 – Mesaje haioase Iti doresc sa ai duminici dulci, luni luminoase, marti minunate, miercuri magnifice, joi jucause, vineri voioase, sambete superbe si un An Nou Excelent!

Nr. 3 – Mesaje haioase Viata mea ar fi goală fără tine, iar contul meu bancar ar fi plin. Un an nou fericit!

Nr. 4 – Mesaje haioase Căţeluş cu părul creţ / să ai jeep-ul în coteţ / să ai vilă cu piscină / pe Madonna ca vecină / o lopată pentru bani / LA ANUL ŞI LA MULŢI ANI!

Nr. 5 – Mesaje haioase Noul an să vă aducă belşug în casă, bucate pe masă, valută în cont, un iaht în port, motor pe autostradă şi vecinii ca să vadă. La mulţi ani 2015!

Nr. 6 – Mesaje haioase Multă sănătate şi La Mulţi Ani, să ai mai mulţi fani decât duşmani!

Nr. 7 – Mesaje haioase Vă doresc de 2015 ori câte 12 luni de succes, 52 de săptămâni de realizari, 365 de zile reuşite, 8760 de ore de sănătate şi 525600 de minute inspirate. La Mulţi Ani!

Shares 8

Scopul nostru principal in viata este de a-i ajuta pe altii. Si daca nu-i putem ajuta, macar sa nu-i ranim!

vezi mai multe

Fii original si de Craciun, trimitand unul din aceste MESAJE DE CRACIUN AMUZANTE! Nr. 1 – Mesaje de Craciun haioase L-am visat pe Mos azi noapte, venea tare de departe cu un sac mare in spate sa aduca sanatate, deci asteapta-l ca el vine, dar acum este la mine! Nr. 2 – Mesaje de Craciun […]

vezi mai multe

Nu am timp sa-i urasc pe cei care nu ma suporta Pentru ca sunt prea ocupat/a sa-i iubesc pe cei care tin la mine

vezi mai multe

MESAJE DE CRACIUN. Mai jos puteti gasi unele dintre cele mai interesante si frumoase mesaje de Craciun: Nr. 1 – Mesaje de Craciun Oriunde te-ai afla, Mos Craciun te va vizita Si-ti va aduce ce-ti doresti- Un Merry Cristmas ca-n povesti Si te rog nu-l refuza ca vine din partea mea. Nr. 2 – Mesaje […]

vezi mai multe

dak t simti singura si sti c vrei,cauta-ma la nr0736919677,si vei gasi!nu vei regreta!!pwp!

vezi mai multe

buna doresc sa pot cunoaste o fata serioasa care sa-si doreasca o relatie sincera stabila si de lunga durata bazata pe incredere si respect.Deasemenea sunt un baiat sociabil bine crescut cu simtul umorului ff bine sezvoltat urasc fff mult minciuna si gesturile de prost gust.cu mult respect vam pupat

vezi mai multe
Lasa un comentariu la “Mesaje de Anul Nou amuzante”

Comentariul: