Mesaje de Craciun haioase

mesaje de craciun haioase amuzante

Fii original si de Craciun, trimitand unul din aceste MESAJE DE CRACIUN AMUZANTE!

Nr. 1 – Mesaje de Craciun haioase L-am visat pe Mos azi noapte, venea tare de departe cu un sac mare in spate sa aduca sanatate, deci asteapta-l ca el vine, dar acum este la mine!

Nr. 2 – Mesaje de Craciun haioase E Craciun! Este divin! Ne uitam pe geam afara…prin zapada Mosul zboara ? …Ni se trage de la vin

Nr. 3 – Mesaje de Craciun haioase Bucuria Crăciunului să ţină până în zori şi un cor de crăciuniţe să-ţi cânte de Sărbători!

Nr. 4 – Mesaje de Craciun haioase Mos Crăciun cu suflet bun, să v-aducă în Ajun, carduri VISA Diamant, carnavaluri pe la Rio, brazilience-n custodie. Haide, gata cu visatul, că s-a ars şi cozonacul!

Nr. 5 – Mesaje de Craciun haioase Fie ca sfintele sărbători de iarnă sa te gasească alături de colegii tăi. În traducere liberă, nici anul ăsta nu ai liber de Crăciun!

2 Shares

Mesaje amuzante de ANUL NOU:

Nr. 1 Fără fiţe, fără poante, la mulţi ani cu sănătate! Criza vine, criza trece, noi mereu vom petrece!”

Nr. 2 Iti doresc sa ai duminici dulci, luni luminoase, marti minunate, miercuri magnifice, joi jucause, vineri voioase, sambete superbe si un An Nou Excelent!

vezi mai multe

1. Oriunde te-ai afla,
Mos Craciun te va vizita
Si-ti va aduce ce-ti doresti-
Un Merry Cristmas ca-n povesti
Si te rog nu-l refuza ca vine din partea mea.

2. Fie ca sarbatoarea Sfanta a Nasterii Domnului sa va umple sufletele de bucurie, iar casa de belsug si veselie. Craciun fericit !!

vezi mai multe