Mesaje incurajare pentru examene

Imi fac griji, sper ca ai reusit sa-ti faci toate copiutele.

Multa bafta la examen si nu iti fie frica, in cel mai rau caz il mai dai o data.

Gandeste-te ca vine vara, deci cu cat iei note mai bune, cu atat or sa-ti dea parintii mai multi bani pentru distractie.

O broscuta mititica
A sarit pe-o pietricica
Si-a strigat in gura mare
La EXAMEN sa fii TARE!!!!

Examenele sunt ca si fetele: prea multe intrebari, dificil de inteles, prea multe explicatii, rezultatele sunt intotdeauna proaste.

E nevoie de 15 copaci pentru a produce hartia pe care scriem la examene. Alatura-te si tu cauzei nobile de salvare a copacilor, spune nu examenelor!

Pentru a realiza lucruri marete e nevoie nu numai de actiune ci si de viziune, nu doar de planuri ci si de incredere ca vei reusi. Bafta la examen!

Examenele au sosit, te holbezi la intrebari si raspunsurile nu vin de nicaieri, iti vine sa-ti smulgi parul din cap. Profesorul se uita la tine, colegii nu te ajuta, dar ca si in ultimii ani, pur si simplu nu ne pasa, viata e frumoasa!

Bafta multa, multa, multa… la copiat!

Hai bafta, bai, si ai grija, daca iei peste 5 dai un suc.

Multa bafta, frate, si sper sa ma dai pe spate, cu raspunsuri deocheate, hai noroc si sanatate!

gandhi citate intelepte

12 citate înțelepte ale lui Gandhi: – Fii schimbarea pe care vrei să o vezi în lume. – Nimeni nu te poate răni fără permisiunea ta. – Sănătatea ta este adevărata ta bogăție. – Viața ta este mesajul tău. – Exprimați-vă prioritățile. – Măreția ta de a fi este capabilă să te reconstruiască. – O […]

citate indrazneste

Citate INDRAZNESTE in tine, indrazneste sa crezi in dragoste, in fericire. Pentru a avea succes trebuie să încerci, să îndrăznești, iar și iar.

Omar Khayyam despre fericire:

„Fiindcă nu ştii ce te aşteaptă mâine, luptă să fii fericit azi!”