Noaptea invierii

mesaje de noaptea invierii

In noaptea invierii, cand clopotele bat, eu iti doresc din suflet. HRISTOS A INVIAT!

Sarbatoarea Sfanta a Invierii Domnului sa reverse asupra voastra sanatate, belsug si bucurii, iar Lumina din Noaptea Sfanta sa va ridice sufletele spre noi trepte spirituale si sa va insoteasca pasii pe drumul vietii.

In noaptea Invierii, cand clopotele bat, cu lumanari aprinse, cu sufletul curat sa spunem impreuna HRISTOS A INVIAT!

Fie ca Sfanta Sarbatoare a Invierii Domnului sa va aduca cele 4 taine divine: lumina, ıncredere,iubire şi speranta. Clipe de neuitat alaturi de cei dragi şi multe realizari…HRİSOS A INVİAT!

urari paste fericit

Hristos a înviat ! Sfintele Sărbători de Paşte să vă aducă linişte în suflet, multă bucurie, sănătate, fericire şi puterea de a dărui şi ajuta semenii. Paşte Fericit! Aceasta zi sfanta sa-ti lumineze calea cu pacea sufleteasca de care ai nevoie. Paste fericit! Va doresc ca Sfanta Noapte a Invierii sa va umple sufletul si […]

mesaje haioase de paste

1. Un iepuras cu botic alb, a venit la voi in prag, sa va aduca un ou rosu, care sa va umple cosul… Ciocniti? HRISTOS A INVIAT!

2. Iepurasul mustacios e de Paste norocos, nu-ti lasa cadou in ghete, are el alte secrete: pasca, oul inrosit, cozonac, mielul fript si un Paste Fericit!

paste fericit tuturor

Bucuria vine din lucrurile mărunte. Liniştea vine din adancul sufletului. Lumina vie vine din inima fiecăruia. Paşte Fericit!