Ti-s amanta. Ti-s umilitor amanta. Ti-s dizgratios, dezolant si dezamagitor amanta. Nimic mai mult.

amanta

Cateodata mi-ar prinde bine sa iti simt obrazul intre omoplati cand dorm.

Cateodata mi-ar prinde bine sa imi aprinzi tu prima tigara din zi si sa ne bem cafeaua intre asternuturi mototolite impreuna, din aceeasi cana, ca de obicei. Cateodata mi-ar prinde bine sa nu ne certam din nimicuri si sa nu imi reprosezi ca nu ma gandesc decat la mine si ca l-am pierdut pe „noi”.

Cateodata ar fi fain sa fii tu cel care intra primul in club si cel care ma duce acasa dimineata.

Cateodata mi-ar prinde bine sa imi cunosti prietenii si sa intelegi de ce mi-s prieteni.

Eu stiu ca relatia dintre mine si Ovidiu e greu de inteles si chiar mai greu de digerat. La urma urmei, eu am impartit un pat, o tigara si o farfurie de ciorba cu omul ala aproape doi ani. Si iata ca acum eu ies cu el des, vedem filme impreuna, radem impreuna si ma tine in brate cand plang (pentru ca am devenit o plangacioasa din cauza ta). Stiu, e greu de inteles si greu de acceptat. Niciun barbat obisnuit nu ar accepta, dar tu nu esti un barbat obisnuit. Si tu nu iubesti ca barbatii obisnuiti.

Vezi tu, eu am inghitit in sec luni intregi cand stateai langa mine si nu aveam dreptul sa te ating. N-am zis nimic si n-am reprosat nimic. Te-am asteptat nopti intregi, pentru nenorocita aia de tigara fumata in masina. Mi-am inghitit lacrimile si reprosurile si am asteptat cuminte a doua zi. N-am cracnit cand tu ai plecat (de atatea ori!), spunandu-mi : are sa se intoarca. Se intoarce intotdeauna. N-am dezertat nici macar cand m-ai lasat singura de sarbatori sau de 1Mai, si te-am aparat in fata propriei familii, cand imi spuneau : uita-te la tine! Stai singura de sarbatori! Priveste-te, te lasa acasa sambata seara! Si aveau dreptate, dar eu inghiteam in sec si imi spuneam: lasa, are sa treaca.

Am trecut peste toate lasitatile tale, peste toate tacerile tale dureroase, peste toate obiceiurile tale prostesti si peste toate femeile trecutului tau. Tu? Tu ce-ai facut pentru mine?

Unde ai fost tu cand aveam eu nevoie? La cafele cu prietenii? Hoinarind prin tara sub diferite pretexte? Ovidiu a fost langa mine de cate ori tu ai uitat sa vii, de cate ori tu ai uitat sa suni, de cate ori ai fost prea ocupat cu atatea altele. Ce-ai facut tu cand eu ti-am povestit istoria cu bunicul meu? Ai inceput sa-l hulesti si sa spui ca ala nu e om. Si eu te-am inteles. Dar Ovidiu m-a luat in brate si m-a lasat sa plang de frica. Mi-a promis ca omul ala n-are sa mai puna niciodata mana pe mine si mi-a amintit ca nu mai am 12 ani.

De ce raman langa tine? Haios, pentru ca your sex is on fire. Pentru ca sunt dependeta de redbull, tigari si bani de taxiuri.

Ti-s amanta. Ti-s umilitor amanta. Ti-s dizgratios, dezolant si dezamagitor amanta. Nimic mai mult. Ce mai vrei de la mine?

De ce a ierta este un lucru minunat?

De ce a ierta este un lucru minunat? Nu este nimic mai bun decât să te regăsești pe tine însuți și să-i ierți pe ceilalți, fie că au dreptate sau nu, deoarece oamenii fac lucruri dureroase pentru că nu pot face bine în momentul acela, pentru că le este frică sau orice altceva – fiecare […]

IARTĂ-MĂ a devenit o simpla vorbă

De ce în ziua de astăzi, IARTĂ-MĂ a devenit o simpla vorbă? Pentru ca suntem iresponsabili. Pentru ca nu intelegem de fapt, gravitatea greselilor noastre.

mesaje triste de ce ma respingi

„M-am oprit lângă tine când tăcerea ta mi-a spus nu mă atinge.” Lucian Blaga