Steve Jobs – citate despre viata

citate despre viata Steve Jobs

Steve Jobs:

„Timpul este limitat, nu ți-l pierde trăind viaţa altcuiva. Nu te lăsa prins în teoriile altora. Nu lăsa opiniile zgomotoase ale altora să-ţi acopere vocea interioară.
Şi cel mai important, ai curajul să-ţi urmezi inima şi intuiţia. Într-un fel, cele două ştiu ce vrei să devii.
Toate celelalte sunt pe planul secund.”

Steve Jobs:

„Cand aveam 17 ani, am citit un text care spunea ceva de genul „Daca traiesti fiecare zi ca si cum ar fi ultima din viata ta, la un moment dat vei avea dreptate.” Citatul m-a impresionat si, de atunci, pentru cei 33 de ani care au trecut, m-am uitat in oglinda in fiecare dimineata si m-am intrebat „Daca astazi ar fi ultima zi din viata mea, as vrea sa fac ce fac azi?. Cand am raspuns „NU” pentru mai multe zile la rand, am stiut ca trebuie sa schimb ceva.”

Steve Jobs:

„Câteodată viaţa te loveşte în cap cu o cărămidă. Nu îţi pierde speranţa indiferent de situaţie.”

Steve Jobs:

„Să-mi amintesc zilnic că fiecare dintre noi va muri în curând a fost cea mai bună unealtă care m-a ajutat să fac alegeri importante în viaţă. Pentru că aproape totul, toate aşteptările exterioare, mândria, frica de a te face de ruşine sau teama de eşec – toate pălesc în faţa morţii, lăsând doar ceea ce este cu adevărat important. Să-mi amintesc că voi muri nu m-a mai lăsat să mă gândesc că aş avea ceva de pierdut.”

Steve Jobs:

„Nu dau doi bani pe felul cum arăt şi modul în care mă îmbrac.”

Mesaje de multumire

Descoperă o colecție bogată de mesaje de mulțumire pentru a-ți exprima recunoștința sinceră.

citat coruptie umana suflete frumoase

„Sufletelor frumoase le este greu să creadă în rău, în ingratitudine; au nevoie de lecții grele înainte de a recunoaște amploarea corupției umane.” – Honoré de Balzac

Cuvinte despre tacere

Căutam ceva de spus, deoarece întotdeauna trebuie să folosești cuvinte pentru a impiedica tăcerea să vorbească prea tare. Citate despre tacere „Fericiți cei ce tac, căci ei se înțeleg.” – Mariano Jose de Larra „Cele mai mărețe declarații sunt adesea rostite în tăcere.” Lynn Johnston Statusuri scurte despre tacere „Atenție la tăcerea celor mulţi, uneori […]