Tu, Eu = Noi Te rog nu ma fa sa regret.. niciodata

mesaj  nu ma fa sa regret

Te rog nu ma fa sa regret.. niciodata, tine-ma in picioare cum ai facut-o si pana acum si nu imi lasa loc sa cad prada lasitati si sa dau inapoi.. Am nevoie de stabilitate..asa spuneam inainte sa te cunosc..acum observ ca haosul pe care il provoci in jurul meu mi-e dependenta..daca nu vrei liniste, nu ma lasa sa vreau liniste..daca nu vrei dragoste, nu ma lasa sa vreau dragoste, dar mai ales daca nu imi vrei sufletul, nu ma lasa sa ti-l ofer.. Da-mi ce vrei tu, nu-ti cer nimic si ia-mi doar ce ai nevoie si ce iti aduce fericire.. orice caci tu mai mult ca oricine sti cum sa iei ceva de la mine… M-ai innebunit..m-ai adus in pragul disperarii, dar mai presus de toate m-ai facut sa zambesc si asta sterge orice neliniste din mine… Ti-am dat totul, si nu astept nimic..doar sa fiu fericita asa cum ma faci de atatea ori… Accepta-mi defectele caci ele ma fac diferita de “ilenele cosanzene” din viata ta..nu cer sa fiu ceea ce nu sunt..cer doar umila fericire de care toti avem nevoie ca sa supravietuim.. Cand vreau sa plec sa nu uiti sa ma prinzi de mana sa ma intorci inapoi, sa pot sa te privesc si sa imi dau seama ca nu pot trai fara tine, cand vreau sa abandonez spune-mi ca sunt o lasa, sa ma poti ambitiona sa merg mai departe.. Daca tu mi-esti dependenta..nu vreau sevrajul.. Numai tu poti sa ma faci sa ma simt unica si speciala…pentru ca simti ceva..pentru ca m-ai facut sa te iubesc..si pentru ca ai adus soarele pe strada mea! Esti unic, esti special… Te iubesc pentru ca tu esti tu si eu sunt eu..

De ce a ierta este un lucru minunat?

De ce a ierta este un lucru minunat? Nu este nimic mai bun decât să te regăsești pe tine însuți și să-i ierți pe ceilalți, fie că au dreptate sau nu, deoarece oamenii fac lucruri dureroase pentru că nu pot face bine în momentul acela, pentru că le este frică sau orice altceva – fiecare […]

IARTĂ-MĂ a devenit o simpla vorbă

De ce în ziua de astăzi, IARTĂ-MĂ a devenit o simpla vorbă? Pentru ca suntem iresponsabili. Pentru ca nu intelegem de fapt, gravitatea greselilor noastre.

mesaje triste de ce ma respingi

„M-am oprit lângă tine când tăcerea ta mi-a spus nu mă atinge.” Lucian Blaga