Un rest de dragoste ca un hoit

Atat a mai ramas din dragostea noastra… o halca de carne putrezita, un vis urat de primavara, o zi superba si insorita, dar nu pentru mine. Cuvintele tale au picat peste mine ca o bucata de rahat aruncata de la etajul 5. Mi-ai ucis toate sperantele si ziua de maine, merg pe strada cu ochii inchisi de teama sa nu cumva sa te vad. Dragostea ucide daca o imparti cu cine nu trebuie. Butonez in nestire telecomanda si, ca un facut, ma opresc pe Animal Planet: o hiena infuleca nesatula dintr-un hoit, rade cu pofta si parca e rasul tau, rau si schimonosit. Urasc totul si ma urasc pe mine ca am putut sa cred in minciunile tale. Mi-e sila… vomit cu pofta ultimele resturi din tine si ma sterg cu prosopul tau… ADIO!

IARTĂ-MĂ a devenit o simpla vorbă

De ce în ziua de astăzi, IARTĂ-MĂ a devenit o simpla vorbă? Pentru ca suntem iresponsabili. Pentru ca nu intelegem de fapt, gravitatea greselilor noastre.

nu-cere-de-la-mine-ceea-ce-tu-esti-incapabil-sa-dai

Mesaje triste pentru persoana iubita:

Nu cere de la mine ceea ce tu ești incapabil să dăruiești

Acești oameni cred că merită totul fără a da nimic in schimb. De asemenea, văd „paiul din ochiul vecinului”, dar nu și grinda din ochiul lor.

citat angelina jolie relatii nefericite

Angelina Jolie despre relații:

„Este mai bine să nu ai pe nimeni decât să ai pe cineva care este pe jumătate acolo sau care nu își dorește să fie acolo.”