=UNDE ESTI??=

Ne stim de prea mult timp ca sa mai avem ce ascunde. Pe 8… s-au implinit 8 ani de cand te stiu! 8 mai… 8 ani… Si am numai mahnire, dezamagire si suferinta port in mine… toate aduse de tine! Ma cunosti prea bine… asa cum nimeni nu ma stie, nu ascund nimic!

Am fost a ta si sunt a ta… Dar tu? Te ascunzi de mine, de ea! Sti prea bine si stiu prea bine! Nu ti-am cerut nimic in schimb, doar dragostea ta… iubirea ta neconditionata, in schimb mi-ai dat doar suferinta… lacrimi….

Mi-as dori sa ma pot desprinde te tine, fie chiar si pentru o clipa, sa ma pierd in uitarea de tine, de noi, sa sterg tot, sa nu-mi mai pese, sa nu mai plang, sa nu mai simt nimic, nimic…

Nu pot… nu vreau sa pot… ma doare atat de tare dorul de tine uneori si nu stii! E tarziu, sunt singura, ironic nu? Sunt cu tine inca dar, totusi, singura! Ma pierd in randuri scrise pentru tine… Ma pierd mereu in amintirile cu tine!

Sunt eu, singura din nou! Eu cu mine, de prea multe ori doar eu cu mine… Cu tine de prea putine ori! Imi este frica sa te mai iubesc si, de cate ori

o fac, ma amagesti din nou!

Ma ranesti cu vorbele tale! Sunt si eu om: plang, rad, oftez si sufar. Ma intreb daca stii? Nu sunt un obiect pe care-l folosesti si pe urma il uiti pana la urmatoarea revedere. Imi spui mereu ceva de genul „ce ai?“… „de ce esti atat de suparata?“ in loc sa-mi spui cuvinte calde de care am atat de multa nevoie. Le astept ca pe o ploaie calda de vara, senina, sa-mi spui ca-ti este dor…

Imi este dor, dupa atat de multa asteptare, sa fiu cu tine doar pentru o clipa pe care o strici cu cuvinte goale… seci… Cand nu te vad, zilele par ani, cand nu te aud simt cum te pierd! Te indepartezi tot mai mult si, totusi, cand ne revedem nu pot sa nu te cert. Imi dai motive, le creezi, ma provoci… doar ca sa nu ne iubim. La ce folos?

Mai tii minte la inceputuri cum ne iubeam, cum mai mereu eram plecati in lume? Nu ne mai pasa decat de noi, de dragostea noastra. Imi este atat de dor… mai mareu imi pregateai cate o surpriza, fiecare clipa aducea ceva nou, palpitant… Eram doar noi si iubirea noastra! Nu pot sa cred cum ai uitat toate acestea.

Surpriza pe care mi-ai pregatit-o la inceput de an m-aa lasat fara drept la replica: suspendarea din postul meu! Cum ai putut fi atat de crud? N-ai avut curajul da a-mi spune in fata (semn de lasitate!) Ce rau ti-am facut de ai avut asa inima sa faci asa ceva?

Te-am iubit neconditionat… acesta a fost raul meu. Am fost langa tine cand erai la pamant, am fost umarul tau cand ai avut nevoie. Si, cum spuneam la inceput, m-ai folosit doar! Asta simta, asa am simtit atunci si asta simt acum! Folosita, tradata, mintita!

Ma doare ca tocmai de la tine vine asta. Cum crezi ca m-am simtit cand ma intalneam cu fosti clienti, colaboratori? Erau socati… ma intrebau… de ce? Ce puteam sa le spun? Ridicam din umeri ca o proasta… asta faceam… Eram persoana „non grata“. Ce puteam face cand m-ai izgonit ca pe un caine?

M-ai umilit ca pe cel mai mare dusman al tau si totusi eram iubita ta. N-a contat… nu te interesa ca eram singura si sufeream. Afisam un aer vesel ca tu sa nu-mi vezi suferinta, purtam ochelari
de soare ca sa nu vezi lacrimile.

Am trecut si peste asta! Din nou lovitura de gratie. Imi blochezi un amarat de card si nici atunci nu ai avut curaj sa ma suni sa-mi spui. Evident, tot eu sunt cea blamata, tot eu sunt cea neinteleasa…

Ai idee cata suferinta imi aduci si cate lacrimi, stii cum e sufletul meu? Cum ai putut fi atat de crud cu mine, cea pe care pretinzi ca o iubesti?

Dupa toate astea, m-ai scos din afacerea ta, din firma ta, din viata ta. Cu toate astea nu ma pot desprinde de tine. Te rog sa te puni o clipa in locul meu, in viata mea, in inima mea. Zilele trec, sunt tot singura, asteptand un semn de la tine.

Saptamani, tot singura, sarbatori petrecute tot singura, te astept. Viata mea e o continuua asteptare si tu nu esti sa-mi simti singuratatea, disperarea ce se sadeste adanc in sufletul meu, nu esti sa-mi vezi lacrimile sa mi le stergi cu soapte fierbinti, nu esti langa mine.

Am nevoie de tine, te astept si uneori nu mai stiu ce astept. As putea sa-ti spun ce: pe tine, cred. Il astept pe cel de care m-am indragostit pe cel pe care-l iubesc…

In acesti 8 ani am adunat atat suferinta… atatea lacrimi. 8 ani plini de singuratate! Ai fost langa mine cand am plans? Ai fost langa mine cand m-am simtit singura? Nu, ai fost langa cealalta, mai tot timpul.

Nu ti-am cerut nimic, deci am nimic… Ma privesc in oglinda, oglinda vietii mele. Daca ma intrebi ce vad? Vad ca nu am nimic, credeam ca te am pe tine, dar se pare ca esti foarte departe, ma eviti mai tot timpul, ma alungi cu vorbe grele ce aduc doar suferinta in sufletul meu…

Nu-mi vine sa cred cat de usor te poti schimba, cat de usor schimbi sentimente, mi-am pierdut increderea! Totusi ma mint, inca mai cred in tine. Cred in dragostea pe care ti-o port, altfel n-as fi aici, acum scriidu-ti.

Ma intreb adeseori daca e drept. Nu sunt legata de nimeni, doar de tine. In schimb tu nu; ai alte obligatii, dar nu ti-am cerut nimic, numai dragostea ta neconditionata, iubirea ta, mangaierea ta, sarutariile tale.

Daca nu mai simti nimic si nu ma mai vrei in viata ta, nu te retin, dar spunemi-o in fata, nu fii las. Ai puterea sa-mi spui privindu-ma in ochi
? Sunt momente in viata mea cand ti-as spune tot ce simt, insa daca as face-o stiu ca nu ti-ar pasa, nu ar conta! A-i rade, ai spune „ce falsa esti“, oare?

Nu poti crede ca sunt si eu o fiinta umana, cu dorinte, cu gesturi, cu lacrimi, cu o inima! Ce fel de om esti? Imi este teama si ma ascund din nou in acesta singuratate, doar ea imi este prietena
! Ma simt atat de singura!

Unde esti? Cand imi este teama? Unde esti cand plang? De ce nu esti aici sa-mi stergi lacrimile? Unde esti cand vreau sa te simt langa inima mea, unde esti? Te ascund printre gandurile mele, te cert, te iubesc. Acolo esti mai tot timpul, acolo te regasesc, doar acolo in gandul meu.

Am nevoie de tine si sunt doar eu cu mine… singura! Atat mi-a mai ramas! Apari uneori, dar pntru prea putin timp… pleci grabit, nu te uiti in urma ta, nu-mi vezi lacrimile, teama! Nu pot sa ma mai ascund… ma prabusesc incet. Unde esti?

te-iubesc-te-doresc mesaje pentru el ea

„Te iubesc, te vreau, mi-e foame de tine, vino repede, vino si pune un pic de albastru pe cerul meu gri.” Jacques Salomé

Vezi mai multe citate din Jacques Salomé:

mesaje-de-dor-mie-dor-de-tine

Eram atât de diferiți, dar ne completam atât de bine.

mesaje de dor durere

O singură persoană vă lipsește și totul este lipsit de sens.