12 întrebări pe care bărbatii nu îndrăznesc să le adreseze femeilor

1. Ce are o femeie în poşetă?

Verificarea poşetei unei femei poate scoate la iveală surprize incredibile. În poşetă îşi împart locul două-trei pachete de gumă de mestecat din care lipsesc cîteva drajeuri sau lame, o pensetă pentru sprâncene, un creion de buze, un breloc de chei, un ruj de culoare deschisă şi unul de culoare închisă, o pudră, o forfecuţă, o pilă, ojă, un portmoneu, un bloc-notes, un flacon de parfum …

2. De ce femeile trăiesc mai mult?

Reprezentantele sexului slab se bucură de viaţă în medie cu cinci ani mai mult decât bărbaţii? Oare de ce? Cauzele sunt diferite. Recent, un studiu britanic a demonstart că sistemul imunitar al femeilor este mai puternic datorită numărului mai mare de celule T. În afară de aceasta, inimile femeilor sunt mai rezistente. Testosteronul bărbaţilor ridică nivelul colesterolului rău, în timp ce estrogenul femeilor exercită o acţiune inversă.

3. De ce numărul femeilor este mai mare?

Pe de o parte, pentru că trăiesc mai mult, iar pe de altă parte pentru că Dumnezeu a fost şi este mărinimos cu ele.

4. Care este poziţia sexuală preferată?

Conform unui studiu efectuat pe editţia britanică a revistei Cosmopolitan, 36% dintre bărbaţi preferă ca femeia să stea deasupra, cu faţa întoarsă spre ei, 30% sunt adepţii poziţiei „misionarului”, iar 3% preferă femeile deasupra, dar cu spatele la ei. În ce le priveşte, femeile sunt încântate când partenerii le şoptesc in mod repetat: „Te iubesc!”.

5. Care sunt fanteziile lor sexuale?

Pe unul din primele locuri, se clasează închipuirea că ar fi nişte prinţese cărora le place să li se spună cât de mult le doresc bărbaţii. Unele îşi închipuie cum vine un prinţ care le seduce şi care ştie cu exactitate cum şi unde să le atingă pentru a le stârni pasiunea Acestea sunt femeile romantice, cele cărora le place o agresivitate moderată.

6. La ce se uită mai întâi o femeie când întâlneşte un bărbat?

Nu trebuie să vă mire, dar privirea lor se îndreaptă în primul rând spre fund. Nu există nimic mai atrăgător pentru ele decât nişte părţi dorsale de mici proporţii. Abia după aceea, îşi înalţă privirea şi sun foarte mulţumite, văzând un corp în formă de V, cu umerii mai laţi decât coapsele…

7. Dar bărbaţii încotro îşi îndreaptă mai întâi privirea?

Tot spre fund, fireşte, şi spre încălţămintea pe care acestea o poartă.

8. La ce se gândesc femeile când fac sex?

La modul cum arată… Industria modei impune un ideal al frumuseţii care este greu de atins. De aceea, femeile tind să-şi admire corpul(frumos) în timpul partidelor de sex.

9. Rabdă mai mult femeile la durere?

Da. S-a dovedit că durerile lor sunt mai maridecât ale bărbaţilor, dar ele sunt pur şi simplu ami răbdătoare şi nu plâng.

10. Sunt femeile mai devotate decât bărbaţii?

La mijlocul secolului trecut, jumătate dintre bărbaţi şi un sfert dintre femei erau infideli/infidele. În prezent, raportul este de 50-50, chiar dacă numărul femeilor este mai mic decât al jumătăţilor lor, aşa cum rezultă din datele unor detectivi angajaţi să le urmărească pe infidele.

11. Ce sentiment încearcă femeile când nasc?

O eliberare de tensiune. Durerea crează senzaţia trecerii prin cele noua cercuri ale iadului. În acelaşi timp, naşterea este şi cea mai mare fericire din lume. Femeile sunt cuprinse de un val de uşurare, amestecată cu bucurie, când văd că dau naştere unei noi vieţi.

12. De ce femeile nu sunt buni conducători auto?

În faţa dumneavoastră. pe partea stângă, circulă o maşină care nu vă face loc, deşi a văzut că aţi luat viteză pentru a o depăşi. După un schimb de „amabilităţi” şi câteva semnale cu faza lungă, o depăşiţi şi vedeţi că la volan se află o femei. Aha! acum totul este clar! Dar adevărul este că, până în prezent, nimeni nu a putut demonstra că femeile conduc mai prost dcât bărbaţii. Din contră, acestora din urmă le place să conducă mai periculos şi urcă mai des la volan în stare de ebrietate.

In caz ca va vine greu sa-i spuneti prietenului vostru ca-l iubiti, alegeti dintre metodele de mai jos una care vi se potriveste. Declaratie directa. Il apucati de mana, il priviti adanc in ochi si ii spuneti doar atat: „Te iubesc!” Declaratie ingenioasa. Scrieti cu un ruj pe oglinda: „Te iubesc!” Declaratie romantica. Intr-o noapte […]

Iata cateva semne evidente care dovedesc ca relatia noastra se afla la sfarsit: – Observati ca, in ultima vreme, flirtati cu placere cu alti barbati, desi mai demult asa ceva nu se intampla, pentru ca nu doreati. – Sunteti mereu obosita, nu aveti dorinta de a face dragoste. – Dupa 5 ani de convietuire, incepeti […]

Aceasta este uimitoarea concluzie la cre au ajuns cercetatorii care au studiat efectele izolarii asupra oamenilor. Studiile efectuate au demonstrat ca oamenii au nevoie de contacte umane pentru a-si pastra sanatatea. Singuratatea este una dintre cauzele principale ale mortalitatii, alaturi de fumat, colesterolul ridicat si hipertensiunea arteriala. Singuratatea si izolarea induc stresul care provoaca, la […]