Declaratii de dragoste romantice din filme

declaratii de dragoste din filme

The Notebook: Sunt ceea ce sunt datorita tie. Tu esti fiecare motiv, fiecare speranta si fiecare vis pe care l-am avut vreodata si nu conteaza ce se va intampla cu noi in viitor. Fiecare zi pe care o petrecem impreuna este cea mai frumoasa zi din viata mea. Voi fi mereu a ta.

The Cutting Edge: Nu spune ca nu ne potrivim. Eu vad ca …nu ne-am mai potrivi cu nimeni altcineva.

Good Will Hunting: Uneori mi-as fi dorit sa nu te intalnesc niciodata. Pentru ca as fi putut sa adorm linistia noaptea fara sa stiu ca undeva, exista cineva ca tine.

Rumor has it…: Nu m-am intors inapoi ca sa-ti spun ca nu pot sa traiesc fara tine. Pot sa traiesc fara tine, doar ca nu vreau sa fac asta.

Vezi si:
Replici reomantice din filme – in engleza

mesaje de iertare

Te rog să îmi acorzi șansa de a mă răscumpăra. Îmi pare sincer rău pentru orice am făcut.

De ce a ierta este un lucru minunat?

De ce a ierta este un lucru minunat? Nu este nimic mai bun decât să te regăsești pe tine însuți și să-i ierți pe ceilalți, fie că au dreptate sau nu, deoarece oamenii fac lucruri dureroase pentru că nu pot face bine în momentul acela, pentru că le este frică sau orice altceva – fiecare […]

IARTĂ-MĂ a devenit o simpla vorbă

De ce în ziua de astăzi, IARTĂ-MĂ a devenit o simpla vorbă? Pentru ca suntem iresponsabili. Pentru ca nu intelegem de fapt, gravitatea greselilor noastre.