Dilema din dragoste

Sa sun ? Sau sa nu sun?
Sa mai astept ? Suna sau nu suna ?
Sa sun eu ? Sau sa nu sun?
Nu suna !
Si iar…Sa…?… Sau sa nu…?…
Zile intregi imi bat capul cu asta; imi pierd somnul, imi pierd pofta de mancare si cheful de lucru, nu mai vreau sa citesc, nici sa ascult muzica, sa vorbesc sau sa ma plimb, nu mai vreau nimic…
Ma framant, ma agit, tin dezbateri, ma cert, ma contrazic, aduc argumente si contraargumente. Si in tot timpul acesta astept…Poate… Suna?…Sau nu…?
In final, ma decid : ” Haide, Leule, lasa orgoliul, si fa-o! Stii bine ca vrei s-o faci!  Si stii bine ca astepti degeaba !
Alte zile de framantari : fac planuri, compun scenarii pana cand totul este pus la punct pana in cele mai mici detalii. Am stabilit ziua, ora, stiu exact ce voi spune , am si o lista de motive ca si raspuns la eventuala intrebare : „de ce ai sunat?”. Mai sunt 22 de ore.

Iti multumesc ca esti mereu aproape, ca nu m-ai abandonat, ca nu ai fugit la prima problema aparuta, ca nu ai cedat asteptarilor, ca nu ai plecat, ca nu ai cautat scuze, ca nu ai cauzat tristete. 

Îți mulțumesc că ești așa cum ești și că ești acolo unde ești. Mulțumesc, mai ales că știu că nu este întotdeauna ușor să joci acest rol, să fii uneori o persoană de refugiu, să ai o inimă de oțel.

Datorită ție, am putut înțelege că tandrețea sinceră nu dispare niciodată, că nimic nu este negociabil sau condiționat. M-ai învățat că, dacă alegi să fii într-un singur loc, poți rămâne acolo pe viață.

Multumesc ca existi!

„Te iubesc, te vreau, mi-e foame de tine, vino repede, vino si pune un pic de albastru pe cerul meu gri.” Jacques Salomé

Vezi mai multe citate din Jacques Salomé:

Mesaje triste către foștii iubiți / iubite

Doi foști iubiți nu vor rămâne niciodată prieteni…Vor fi doar doi necunoscuți care s-au iubit cândva.

„Viata este prea scurtă pentru a o risipi urmărind o iubire imposibilă.” – citat din Henri-Frédéric Amiel

„Iubirea este alcătuită dintr-un singur suflet care trăiește în două trupuri.” – Aristotel

Vezi mai multe citate celebre despre iubire

Uneori, singurătatea este cel mai bun medicament.

„Nu te iubesc pentru ceea ce ești, ci pentru ceea ce devin când sunt cu […]

Mi-ai promis că vei avea grijă de mine, dar m-ai rănit. Mi-ai promis fericire, dar mi-ai adus lacrimi de tristețe. Mi-ai promis dragostea, dar mi-ai provocat suferință!

Vezi mai multe mesaje triste

„Să iubeşti pe cineva înseamnă să fii de acord să îmbătrâneşti împreună cu el !” – Albert Camus

Mesaj scurt de iubire:

Tu ești cel mai frumos cadou pe care viața mi l-a oferit !