Dilema din dragoste

Sa sun ? Sau sa nu sun?
Sa mai astept ? Suna sau nu suna ?
Sa sun eu ? Sau sa nu sun?
Nu suna !
Si iar…Sa…?… Sau sa nu…?…
Zile intregi imi bat capul cu asta; imi pierd somnul, imi pierd pofta de mancare si cheful de lucru, nu mai vreau sa citesc, nici sa ascult muzica, sa vorbesc sau sa ma plimb, nu mai vreau nimic…
Ma framant, ma agit, tin dezbateri, ma cert, ma contrazic, aduc argumente si contraargumente. Si in tot timpul acesta astept…Poate… Suna?…Sau nu…?
In final, ma decid : ” Haide, Leule, lasa orgoliul, si fa-o! Stii bine ca vrei s-o faci!  Si stii bine ca astepti degeaba !
Alte zile de framantari : fac planuri, compun scenarii pana cand totul este pus la punct pana in cele mai mici detalii. Am stabilit ziua, ora, stiu exact ce voi spune , am si o lista de motive ca si raspuns la eventuala intrebare : „de ce ai sunat?”. Mai sunt 22 de ore.

De ce a ierta este un lucru minunat?

De ce a ierta este un lucru minunat? Nu este nimic mai bun decât să te regăsești pe tine însuți și să-i ierți pe ceilalți, fie că au dreptate sau nu, deoarece oamenii fac lucruri dureroase pentru că nu pot face bine în momentul acela, pentru că le este frică sau orice altceva – fiecare […]

IARTĂ-MĂ a devenit o simpla vorbă

De ce în ziua de astăzi, IARTĂ-MĂ a devenit o simpla vorbă? Pentru ca suntem iresponsabili. Pentru ca nu intelegem de fapt, gravitatea greselilor noastre.

mesaje triste de ce ma respingi

„M-am oprit lângă tine când tăcerea ta mi-a spus nu mă atinge.” Lucian Blaga