Restaurant Agra Palace

agra_palaceDin orasul Agra, odinioara capitala a faimosului Imperiu Mogul, unde marmura alba a Taj Mahalului strajuieste malurile raului Yamuna printre flori de hibiscus si arcade maiestuoase, bucatarul sef Arun Kumar a adus pentru dumneavoastra esentialul: gustul misterios al Indiei. Veti regasi la Agra Palace savoarea acestei culturi milenare transformata in opere de arta gastronomica. Bun venit asadar cunoscatorilor, iubitori de arome subtile si atmosfera sofisticata!

Bun venit gurmanzilor, cautatori ai celor o mie de condimente din tara celor o mie de zei, caci ei vor gasi aici un gust care a umplut lumea! Bun venit iubitorilor de retete pe baza de carne, caci ei vor gusta deliciile cuptorului de argila tandoori si se vor infrupta din cele mai autentice retete aduse de invaziile mogule in India cu sute de ani in urma!

Bun venit celor sobri si vegetarienilor, caci ei vor afla secretele stilului shakahari al bucatariei hinduse si vor fi incantati de gustul paradisiac al Indiei oceanice!

Blvd. Pipera-Tunari , nr. 47
Tel: +40 21 350 31 14
Program: 12:00 – 00:00
sursa: www.agrapalace.ro

Majoritatea reţetelor noastre sunt inspirate din milenara înţelepciune Ayurvedică a Indiei, iar reţetele Internaţionale au […]

Locatia – cu o capacitate de 100 de locuri – conceputa intr-o nota  aparte de […]

Începând cu 2007, Jadoo a adus bucureştenilor un nou prilej de a se bucura de […]