Mesaje de Craciun

mesaje de craciun

MESAJE DE CRACIUN. Mai jos puteti gasi unele dintre cele mai interesante si frumoase mesaje de Craciun:

Nr. 1 – Mesaje de Craciun
Oriunde te-ai afla,
Mos Craciun te va vizita
Si-ti va aduce ce-ti doresti-
Un Merry Cristmas ca-n povesti
Si te rog nu-l refuza ca vine din partea mea.

Nr. 2 – Mesaje de Craciun
In prag de Sărbatori, cu pacea, lumina şi căldura în suflet, va doresc să aveţi parte de zile minunate, de un Moş Craciun darnic şi bun, să vă bucuraţi şi să aşteptaţi anul ce vine. Un an mai bogat în impliniri, mai înalt în aspiraţii şi plin de succese. Un Crăciun Fericit şi La mulţi ani!

Nr. 3 – Mesaje de Craciun
Fie ca sarbatoarea Sfanta a Nasterii Domnului sa va umple sufletele de bucurie, iar casa de belsug si veselie. Craciun fericit !!

Nr. 4 – Mesaje de Craciun
Sarbatoarea Nasterii Domnului sa va aduca alaturi de cei dragi la masa belsugului si a implinirilor pe toate planurile. Craciun Fericit!

Nr. 5 – Mesaje de Craciun
Cu ocazia sarbatorilor de Craciun va doresc multa sanatate, caldura celor dragi sa va incalzeasca sufletele si casa sa va fie plina de bucurii.

Nr. 6 – Mesaje de Craciun
Mos Craciun bate la usa, scoate mana din manusa, si va da din palma lui darurile cerului, langa brad si langa foc sa va umple de noroc!

Nr. 7 – Mesaje de Craciun
Magia Sfantului Craciun sa te cuprinda si sa te poarte pe aripile sale pana ai sa atingi cu degetele bolta cereasca si ai sa culegi un strop de binecuvantare pentru a o aduce apoi in casa si inima ta.

Nr. 8 – Mesaje de Craciun
Viata e frumoasa, sta in mainile noastre sa ne fie mai bine. Fie ca spiritul Craciunului sa ne mangaie inima, sa ne descreteasca fruntile, sa ne aduca iubire sa ne lumineze mintea pentru a ne face viata mai buna.

Nr. 9 – Mesaje de Craciun
Odata cu venirea frumoaselor sarbatorilor de iarna iti urez un Craciun fericit, sa ai parte de fiecare clipa de fericire si sa te bucuri la maxim de acest an nou ce va urma. CRACIUN FERICIT !!!

Nr. 10 – Mesaje de Craciun
In noaptea sfanta de Craciun lasa deoparte grijile si supararile. Deschide-ti inima si primeste un strop din binecuvantarea care se revarsa peste lume in aceasta noapte!

Nr. 11 – Mesaje de Craciun
Invata sa culegi din fiecare Craciun sfintenie, bucurie, lumina pe care sa o imparti tot anul cu cei dragi!

Nr. 12 – Mesaje de Craciun
Fie ca aroma de brad, portocala, colindele, cozonacul cald si mirosul de iarna sa va umple inimile de bucurie si sufletele de liniste. Craciun Fericit!

Nr. 13 – Mesaje de Craciun
Crăciun cât mai luminos, vis de iarnă călduros, linişte lângă cei dragi, veste bună dinspre magi!

Nr. 14 – Mesaje de Craciun
Frumuseţea iernii, cu dulcele ecou al colindelor si cu imaginea celor dragi în suflet să vă aducă împlinire, iubire si fericire. Sărbători fericite!

Nr. 15 – Mesaje de Craciun
Fie ca viaţa ta să fie colorată si veselă asemenea unui brad de Crăciun! Sărbători fericite!

Scopul nostru principal in viata este de a-i ajuta pe altii. Si daca nu-i putem ajuta, macar sa nu-i ranim!

Mesaje amuzante de ANUL NOU:

Nr. 1 – Mesaje haioase Fără fiţe, fără poante, la mulţi ani cu sănătate! Criza vine, criza trece, noi mereu vom petrece!”

Nr. 2 – Mesaje haioase Iti doresc sa ai duminici dulci, luni luminoase, marti minunate, miercuri magnifice, joi jucause, vineri voioase, sambete superbe si un An Nou Excelent!

Nr. 3 – Mesaje haioase Viata mea ar fi goală fără tine, iar contul meu bancar ar fi plin. Un an nou fericit!

Nr. 4 – Mesaje haioase Căţeluş cu părul creţ / să ai jeep-ul în coteţ / să ai vilă cu piscină / pe Madonna ca vecină / o lopată pentru bani / LA ANUL ŞI LA MULŢI ANI!

Nr. 5 – Mesaje haioase Noul an să vă aducă belşug în casă, bucate pe masă, valută în cont, un iaht în port, motor pe autostradă şi vecinii ca să vadă. La mulţi ani 2015!

Nr. 6 – Mesaje haioase Multă sănătate şi La Mulţi Ani, să ai mai mulţi fani decât duşmani!

Nr. 7 – Mesaje haioase Vă doresc de 2015 ori câte 12 luni de succes, 52 de săptămâni de realizari, 365 de zile reuşite, 8760 de ore de sănătate şi 525600 de minute inspirate. La Mulţi Ani!

Fii original si de Craciun, trimitand unul din aceste MESAJE DE CRACIUN AMUZANTE!

Nr. 1 – Mesaje de Craciun haioase L-am visat pe Mos azi noapte, venea tare de departe cu un sac mare in spate sa aduca sanatate, deci asteapta-l ca el vine, dar acum este la mine!

Nr. 2 – Mesaje de Craciun haioase E Craciun! Este divin! Ne uitam pe geam afara…prin zapada Mosul zboara ? …Ni se trage de la vin

Nr. 3 – Mesaje de Craciun haioase Bucuria Crăciunului să ţină până în zori şi un cor de crăciuniţe să-ţi cânte de Sărbători!

Nr. 4 – Mesaje de Craciun haioase Mos Crăciun cu suflet bun, să v-aducă în Ajun, carduri VISA Diamant, carnavaluri pe la Rio, brazilience-n custodie. Haide, gata cu visatul, că s-a ars şi cozonacul!

Nr. 5 – Mesaje de Craciun haioase Fie ca sfintele sărbători de iarnă sa te gasească alături de colegii tăi. În traducere liberă, nici anul ăsta nu ai liber de Crăciun!

Nu am timp sa-i urasc pe cei care nu ma suporta

Pentru ca sunt prea ocupat/a sa-i iubesc pe cei care tin la mine

dak t simti singura si sti c vrei,cauta-ma la nr0736919677,si vei gasi!nu vei regreta!!pwp!

Lasa un comentariu la “Mesaje de Craciun”

Comentariul: